donderdag 7 juli 2011

H&M Body Splash

Ik heb al eerder verteld dat ik gek ben op hydraterende bodysprays en dat dit voor mij de echte zomerse musthaves zijn. Tijdens mijn laatst bezoekje aan Duitsland zag ik bij H&M al deze vrolijke sprays staan. Ik kon er natuurlijk niet omheen!

Body Splash van H&M hydrateert minder mijn huid dan bijvoorbeeld dezelfde Therme spray. Het zorgt vooral voor verfrissing en een heerlijk geurtje. Voor mij is dit dan ook genoeg voor in de zomer! 's Zomers is je (lichaams)huid vetter en heeft daarom minder behoefte aan hydratatie. Maar een lekker verleidelijk geurtje is natuurlijk altijd fijn. Spring Blossom ruikt ook echt naar de frisheid van de lente. Het is zoet met bloem-accenten, heerlijk! Ginger Vanilla komt uit dezelfde lijn, maar ruikt heel anders. Het is fris met het bittere van gember en het zachte van vanille. Het vrolijke Hello Kitty flesje bevat geur Melon: sappige, fruitige, zomerse meloenen geur. Bij alle drie blijft de geur helaas niet heel lang zitten, maar wel net genoeg voor een frisse zomerse boost. Gelijk na het aanbrengen voelt mijn huid een beetje plakkerig aan, maar na een minuut trekt dit volledig weg.

Houd de site in de gaten: binnenkort kun je de frisheid van een body splash ook zelf ervaren ;)

8 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf ook die Melon van Hello Kitty! Super lekker als verfrissing in de zomer inderdaad, ben er erg blij mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag laatst ook een paar body splashes bij de H&M liggen, afgeprijsd nog wel. Dus voor maar 1 of 2 euro. Toch heb ik ze niet meegenomen en daar heb ik nu wel een beetje spijt van. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Melon lijkt me heerlijk ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh de vanille variant lijkt me heerlijk! :D Ik vind Apple Vanilla en Pear Basilicum ook lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet echt iets voor mij helaas, ik zou het gewoon vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er ook eentje van hello kitty, de vanille versie! Heerlijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh die van Hello Kitty! Die lijkt me lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen