woensdag 20 juli 2011

Jong en sexy: Guess Seductive

Ik heb lang naar dit luchtje verlangt. Toen een vriendin van mij zei dat deze niet lang blijft zitten, werd mijn drang toch wel iets minder. Maar toen ik dit luchtje laatst samen met een bijpassende body lotion voor rond 30 euro zag, kon ik het gewoon niet laten.

Jullie kennen vast de stoere maar sexy advertenties van Guess die in verschillende bladen staan. Dit imago is dan ook datgene waar parfum Guess Seductive voor staat. Stoer, sexy en vooral met een knipoog. Peren, jasmijn, vanille en veel meer bijzondere ingridiƫnten maken dit geurtje onweerstaanbaar. Het is een warme geur met een spannende touch. Hij is zoetig, maar niet te zwaar voor in de zomer (voor mij dan). Maar dan de houdbaarheid... als aan het eind van de dag mijn pa tegen mij zegt dat ik zo lekker ruik, dan vind ik dat dit geurtje prima blijft zitten (natuurlijk afhankelijk van je huid, maar mij bevalt het wel)! Je ruikt het dan niet heel sterk, maar wel als iemand heel dicht in de buurt komt. Subtiel en chique - heerlijk :)

13 opmerkingen:

 1. Naar deze geur ben ik erg benieuwd! Guess is een van mijn favoriete merken, deze zou ik best eens uit willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh de verpakking is echt prachtig, het lijkt mij echt een fijn geurtje ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei de ingredienten en de houdbaarheid klinken super, ben benieuwd, gauw maar 's gaan ruiken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Peren, jasmijn en vanille... damn, dat ruikt heerlijk!! Binnenkort maar eens snuffelen bij de Douglas!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb deze geur ook al een tijd in me kast, en vind hem heerlijk en je ruikt hem zeker nog savonds

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze wil ik nog steeds graag eens ruiken, jasmijn, peer en vanille klinkt in ieder geval al erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hmmmm dit klinkt wel heel lekker! Fijn dat ie alsnog lang blijft zitten bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heb de bodylotion, is heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het flesje ziet er al fantastisch uit! ;) Ga snel eens een keer ruiken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jasmijn vind ik een fijne geur. Deze parfum ken ik niet, doe morgen maar op dan snuffel ik eens :)

  BeantwoordenVerwijderen