donderdag 28 juli 2011

Lavera Balancing Cream

Producten van Lavera verbazen mij elke keer weer. Deze Balancing Cream had ik gekocht als een soort nachtcrème. Wat bleek? Hij is veel meer dan dat.

Vooral op vakantie heb ik het als nacht- én dachtcrème gebruikt. Hij is niet vettig (zelfs niet voor mijn extreme T-zone) en hydrateert erg goed. Balancing, precies hoe het hoort te zijn. Maar wat belooft deze crème eigenlijk?
Balansverzorging met harmoniserende werking. Verfrissende en intensief hydraterende verzorging.
Ja, ja en ja. Deze crème zal vast voor elke huid geschikt zijn. Nooit verwacht, vooral dat ik het ook als dagcrème zou kunnen gebruiken. Maar op een of andere manier vindt mijn vet huidje deze crème toch wel erg fijn en luchtig. Plus dat deze crème ook nog eens goddelijk ruikt! Als je van honing-achtige warme geurtjes houdt, dan zul je deze heerlijk vinden. Ook al zou je bloemen moeten ruiken (want: calendula), ik ruik toch echt honing. Ach ja, het is een verwennerij. Het enige nadeel is verkrijgbaarheid. In Duitsland kun je producten van Lavera bij elke drogist vinden, maar in Nederland wordt het lastiger.

6 opmerkingen:

 1. Klinkt fijn! Kende het merk zelf niet echt, 't zal met de verkrijgbaarheid te maken hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, als ik in duitsland ben ga ik zeker even kijken. Dit klinkt wel erg goed (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al vaker van 't merk gehoord maar er ook nog nooit iets van geprobeerd. Klinkt in ieder geval goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt goed! ken het merk nog niet ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me heel erg fijn, ik moet het eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke review en wat fijn dat je onze crème waardeert! Op onze site www.lavera.nl kan je alle verkooppunten vinden.

  BeantwoordenVerwijderen