maandag 11 juli 2011

LOTD: Inglot #56

Mijn lipproducten-stash begon groter te worden dan ik dacht. Daarom heb ik besloten om alleen nog kwalitatief goede lippenstiften en glosjes te kopen. Dus zo min mogelijk "wat een mooi kleurtje" en juist meer van "die is wel heel bijzonder" en "blijft lekker lang zitten".

Tijdens mijn allereerste shoppingdag bij Inglot heb ik deze lippenstift gekocht. Ik blijf deze gebruiken en ben er eigenlijk helemaal weg van. Deze lippenstiften zijn herkenbaar aan hun langwerpige vorm. Zij beloven ook nog eens een langdurig resultaat. En ja hoor, helemaal waar. Het effect is semi-mat, geen glitter te bekennen. De kleur blijft heel lang zitten, vooral zonder al te veel te eten/drinken. Het aanbrengen gaat heel soepel, de textuur wordt romiger zodra het met de lippen in aanraking komt.

Deze kleur #56 is de lichtste roze kleur die zij hebben - erg mooi nude, maar ook zeker niet te bleek (als je van jezelf niet al te donker bent uiteraard). Natuurlijk hebben zij super veel kleuren, maar dit is wat mij betreft een van de mooiste nude kleurtjes die er zijn. Het is geen hydraterende lippenstift, maar mijn lippen worden er ook niet door uitgedroogd. De geur is vrij neutraal, geen vanille zoals bij MAC, maar een gewone lippenstift-geur. Kortom, zeker een aanrader als je ook gek bent op lippenstiften die lang blijven zitten.

15 opmerkingen:

 1. Wat ziet hij er mooi uit, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje zeg! Ik heb er verdorie helemaal niet aan gedacht om bij Inglot naar een lippenstift te kijken O_O

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Ik ga volgende keer ook maar eens kijken naar die dunne lipsticks ;)

  Groetjes,

  Kaya-Quintana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje! Lipstick zelf ziet er chique uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hele mooie kleur, stata je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleur, staat je goed. De kleur past perfect bij je huidskleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze kleur staat je goed! Voor mezelf zou ik een iets donkerder tint nemen, dus eerste zondag van augustus, here I come :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi is die! Echt een leuk kleurtje :) En lekker veel pigment ook.. beter!

  BeantwoordenVerwijderen