donderdag 14 juli 2011

LOTD: Pep Pink

Ik ben gek op smacks van Coastal Scents. Mijn eerste kennismaking met deze super gepigmenteerde glosjes heb ik al eerder omschreven. Natuurlijk moest ik tijdens het laatste bezoek aan Enchantra nog een kleur smacks halen.

Pep Pink is een lichte roze princessen kleur. Super meisjes-achtig, maar geen "neppe Barbie"-effect. Voor lichte tot midden huidskleur is dit een prachtige keuze (natuurlijk als je van nude with a touch houdt). Op mijn lippen ziet het er heel natuurlijk uit met een frisse roze tint.

Het glosje op zichzelf is al heel dekkend. Met twee lagen al helemaal. Ik vind het een groot voordeel van smacks - het is geen doorzichtig glosje met nauwelijks pigment. Smacks hebben een simpele gloss-geur een een mooie romige textuur.

Mijn favoriete combinatie op dit moment - dit glosje boven de licht roze lippenstift van Inglot waar ik al eerder deze week over schreef. Beide blijven prima zitten en vullen elkaar goed aan. De kleur van mijn lippen lijkt ook wel een beetje zachter en egaler met deze twee. Een mooie gloss zowel in combinatie met nude lippenstiften als op zichzelf, love it!

10 opmerkingen:

 1. Waauw! Mooi hoor!
  Ik heb je getagd voor de Sunshine Award!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg mooi uit! Leuk blog heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige kleur, staat je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje!! Lekker gepigmenteerd ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Samen met de lipstick is dit glossje echt prachtig! :D Mijn zusje zou wel spontaan Barbieeee roepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je inderdaad erg mooi. Roze moet gewoon kunnen! Ik ben wel benieuwd welke ooglook je daarbij maakt!

  BeantwoordenVerwijderen