dinsdag 19 juli 2011

LOTD: Retro Rose

Laatst was ik bij Ici Paris Rotterdam, waar ze een kleine sale hadden. Zo was deze lippenstift van LancĂ´me heerlijk afgeprijsd. Normaal ben ik niet zo van de dure lipproducten. Maar toen ik zag dat deze nog maar iets meer dan 10 euro was, moest ik hem natuurlijk meenemen.

Vooral om de kleur... want hier was ik op slag verliefd op geworden. Deze zomer ben ik gek op koraal-kleurtjes. Dit is dan ook de meest perfecte felle koraal die ik ooit heb gezien!

#140 Retro Rose is echt een beetje zo'n pin-up kleur. Hij is prachtig rood/roze, heerlijk fel, maar ook wel zeker draagbaar. Hij voegt iets extra's aan elke look, zonder je mond clownesk rood te maken.

De lippenstift op zichzelf is heerlijk romig. Het blijft best goed zitten, zelfs na een paar hapjes eten. De huls heeft aan de zijkant een spiegeltje - goed doordracht, super handig. Het enige nadeel - omdat het de helft goedkoper was, lijkt het of deze kleur uit het assortiment gaat. Dus mocht je hem een keer zien, swatch hem en je bent vast verkocht :)

18 opmerkingen:

 1. Super mooie kleur! Ik ben ook helemaal into koraal. Mijn lippen zijn er eigenlijk net iets te dun voor maar ik zet lekeer door! Mooie lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kleur vind ik echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooie kleur! Ik vind hem helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vind m er echt heel mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig mooie kleur! Begrijpelijk dat je hem niet kon laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje zeg! En voor €10 ook zeker een koopje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ME WANTS! Die ici paris hier had alleen maar rotzooi in de sale >.>

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat 'n prachtig kleurtje! Ik ben dol op koraalkleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Cindy: klopt! Het is bijna een wonder dat ik deze zag liggen.
  @IEDEREEN: thnx, girls, voor jullie lieve comments :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de kleur echt prachtig. Deze wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, die is echt supermooi, leuk dat je die hebt gescoord! Ik hou ook van koraalkleurtjes op mijn lippen :)

  BeantwoordenVerwijderen