vrijdag 1 juli 2011

Make Up Store Hologram

Volgens mij had ik wel ooit een keer ergens gelezen dat Make Up Store holo-achtige lakjes heeft. Ik was het eigenlijk helemaal vergeten tot deze beauties bijna voor mijn neus stonden. Holographic, ik moet het hebben!

"Heb je ook een basis nagellak?" Eeehm, ja ik heb gewone basis lakjes thuis. "Nee, speciaal voor deze holo nagellak." Jaja, als je MUS holo lakje wilt, dan moet je er ook een speciaal Aqua Fix base bij gebruiken. Hoe Aqua Fix precies werkt weet ik eigenlijk nog steeds niet. Wel is het bekend dat zonder Aqua Fix een MUS holo lakje niet holo zou zijn. Diegene die ik heb gekocht is dan bijvoorbeeld gewoon midden-bruin met rare 2D shimmer. Mét Aqua Fix eronder is het een grote sparkling party! Het schijnt dat Aqua Fix ook nog een leuk effect heeft met matte/glanzende lakjes, maar hoe en wat - voorlopig weet ik het ook niet. Misschien stom, maar stiekem was ik bang dat deze base mijn nagels zou oplossen.. of zoiets... misschien de volgende keer vragen of dit alleen voor natuurlijke nagels noodzakelijk is. Maar gelukkig zijn mijn nagels nog heel (of course) :)

De holo kleur die ik heb uitgekozen heet Madeleine. De kleur is op het eerste gezicht midden/licht bruin met veel zilveren shimmer erin. Eenmaal in direct licht wordt dit een regenboog-lakje. Prachtig! Het effect is echt heel mooi, nog meer holo kan bijna niet. Wat ik wel vreemd vind is dat er bij mij op een gegeven moment rare kleine bruine stipjes hier en daar verschenen.. alsof een laagje nagellak weg was, waardoor je het effect "MUS holo zonder Aqua Fix" kreeg. Maar eigenlijk zag je het ook bijna niet, het is te overzien voor een prachtig holo effect.

20 opmerkingen:

 1. WOW! :O Dat is écht een mooi lakje!
  lijkt wel nep hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh echt geweldig, ik wil ook nog steeds een holo lakje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is simpelweg AWESOME! KOm je ook foto's maken zonder die base? Ik wil het verschil wel eens zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In your face! Wat een geweldig holo zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt zo cool dat effect! Hij lijkt qua holo effect heel erg op die van Gosh! *krijgt nu zin om die op te doen*

  Daarover gesproken, Gosh heeft ook gewoon zo'n fix basecoat, maar dan voor veel minder! Die MUS mensen willen alleen liever dat je die van hun koopt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw heel mooi! je lakt je nagels echt goed! mooi en netjes :)love that!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, het holo-effect is hier wel heel sterk zeg, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die is echt supermooi! Wow, wat een holo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh wauw wat een mooi holo (a) Ontzettend mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die nagellak ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow! Ziet er schitterend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kwijl kwijl! Die is té mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeetje wat goed zeg, doet me enorm aan de Nfu Oh holo lakjes denken die zijn ook zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. OOH WANTZ!
  Een aqua base zorgt er geloof ik ook voor dat de holo lak beter aanbrengt. Als je Gosh Holograpic zonder fix base of aqua base (is hetzelfde) lak trek je met het tweede laagje het eerste laagje er half af. Met fix base of aqua base gebeurt dit niet en lakt de hololak stukken beter. Nfu Oh raad trouwens ook (hun) aqua base aan bij hun holo's :)

  BeantwoordenVerwijderen