maandag 4 juli 2011

Mijn Deborah Milano pakketje

Ik doe niet vaak mee met de winactie. Als ik meedoe dan ga ik voor iets wat ik toch wel heel graag zou willen hebben en iets wat ik zeker zou gebruiken. Winnen gebeurt dan al helemaal zelden, maar als ik iets win dan is het wel iets cools. Sanaz heeft laatst een reeks winacties gehouden. In een daarvan kon je een Deborah Milano pakketje winnen. De uitdaging was ook helemaal leuk en spraak mij ontzettend aan: een look maken met de kleur van de logo van Deborah Milano - rood. En gezien mijn liefde voor rode oogschaduw... ;)

Toevallig had ik toen net mijn "Sand and Fresh Sea Drops look gemaakt. Ik dacht: ik doe het gewoon, ook al ga ik niet winnen, ik vind het wel leuk om te delen. En guess what? Ik was een van de gelukkigen! Ik zag Sanaz (eindelijk) tijdens de Inglot opening en toen heeft zij mij het pakketje overhandigd. Wat was ik blij :) Er zaten hele mooie producten in: foundation, lipgloss, eyeliner, mascara, nagellak en licht roze oogschaduw (waarvan Sanaz gelijk had geroepen dat ik deze ook als highlighter voor mijn gezicht kan gebruiken). Sanaz was ook nog zo lief om er een paar pakjes met vrolijk elastiekjes bij te doen (altijd handig! Hoewel eentje nu al overleden is, omdat mijn hond elastiekjes blijkbaar ook interessant vond.).

11 opmerkingen:

 1. Leuk pakketje heb je gewonnen, je had dan ook een erg mooie look gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk pakketje! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat super tof zeg, leuk dat je dat gewonnen hebt. Lijken me hele mooie en fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie dingen zitten erbij! Lucky Bird

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuk dat je gewonnen hebt , je had ook een erg mooi look. Ik heb een deborah lakje, erg fijn en de kleur is ook erg mooi(:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen zitten erin ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je gewonnen hebt! Die oogschaduw spreekt mij al meteen aan, paarsachtig he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie spullen! Gefeliciteerd en veel plezier ermee! De look die je hebt ingestuurd is prachtig. Ik blijf het zeggen dat ik het knap vind hoe jij kleuren met elkaar kan combineren en rode oogschaduw weet te gebruiken. Daar heb ik echt moeite mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke nagellak!!
  proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Deb: aaah dank je wel :) Vind het super leuk om te horen/lezen!!
  @Peggy: whehe :D Alleen hier zitten glitters in! :P
  @IEDEREEN: dank jullie wel, meiden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk :D Veel plezier van!! En gefeli nog :P

  BeantwoordenVerwijderen