zaterdag 9 juli 2011

My first time... autovakantie

Ik ben een gemaksmens. Als ik op vakantie ga dan wil ik daar alleen kunnen relaxen, niks doen en vooral hiervan genieten. Maar ik wil ook zo snel mogelijk de plaats van bestemming bereiken (met uitzondering van verre landen natuurlijk). Dit jaar is het anders. Op het moment dat jullie dit artikel lezen ben ik onderweg naar Oostenrijk... met de auto. 800 kilometer, 7-8 uur rijden... OMG... Ik houd van auto rijden, begrijp mij niet verkeerd. Dat moet ook wel als je voor je werk vaak weg moet. Maar 7-8 uur... dat is toch bijna een halve dag... het klinkt te veel voor onervaren autovakantie-vierder. Maar goed, ik zal het ongetwijfeld overleven (ik met me vriend om en om rijden en vooral vaak genoeg stoppen voor een kopje koffie), maar ik moest nog wel een beetje aan dit idee wennen.

Het voordeel van zo'n vakantie is dat je koffer ongelimiteerd gewicht kan hebben! Het zwaarste is natuurlijk altijd make-up en verzorging. Ik heb mij toch geprobeerd in te houden, ook al hoefde ik niet per se voor reisverpakkingen te kiezen. Kijk maar mee wat er allemaal in mijn koffer zit.

Uiteindelijk heb ik er nog 2 nagellakjes, nagellak-remover en nog een paar kleinigheden bij gegooid... maar zoals jullie kunnen zien heb ik wel genoeg mee :P Tja, als je bagage toch geen 20 kilo hoeft te wegen ;)

9 opmerkingen:

 1. Veel plezier op vakantie meid! Haha, dat koffer gewicht is wel een fijn voordeel ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel plezier op vakantie, je hebt in ieder geval genoeg keuzes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet ervan! Doe wel voorzichtig met de nagellak, bij mij zijn er dit jaar 3 flesjes gesneuveld onderweg maar goed dat heb je met een vliegreis waarbij altijd flink met koffers wordt gesmeten :S

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik stond best wel te kijken, je neemt veel make-up mee. Ik beperk dat op vakantie echt tot een minimum, maar natuurlijk is dat ook bijna altijd vliegen en dan heb je idd maar 20 KG. Waarvan ik meestal 10 KG meeneem en dan met 20 KG weer naar huis kom! :) Heel veel plezier en btw...'t is in de sjakosj (op z'n Belgisch voor, ik heb je oogschaduw!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier op vakantie! Wil je misschien een shoplog doen van wat je daar gekocht hebt na je vakantie? Lijkt me leuk! Ik neem ook altijd een overvolle make-up tas mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Peggy: ahahah I know, ik verbaas mezelf :D ik probeer het wel altijd kleine te houden, maar het lukt dus niet.
  @Daphne: tuurlijk, zal ik doen! Maar ik verwacht dat het niet veel zal worden... het is hier een beetje een dooie boel wat winkel betreft :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk filmpje en heel veel plezier toegewenst! Heb een fijne reis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heyhoi,
  ik vroeg me af waar je beautykoffer-toilet tas vandaan komt, hij is echt super handig,

  BeantwoordenVerwijderen