woensdag 27 juli 2011

My perfect nude: Manhattan

Een perfecte nude kleur voor je lippen. Het is niet te roze, niet te peachy, niet te licht, niet te donker... kortom, lastig om te vinden. Vaak als ik een nude kleur zie, dan moet ik er wel mee oppassen. Ik heb voorkeur voor lichte nudes, vooral bij beige tinten. En dan kan het al snel te licht zijn, waardoor je een fout effect krijgt. Maar toch heb ik een perfecte beige nude gevonden... in een vorm van een gloss.

Long Lasting Gloss van Manhattan is lekker compact. Klein, "vierkant", handig om mee te nemen. Long Lasting is deze ook zeker wel. Het blijft een gloss, dus een maaltijd zal deze niet volledig overleven. Maar zonder blijft dit glosje mooi lang zitten. En dan de kleur... My perfect #930 (how charming.. nummers i.p.v. namen).

Als ik zo naar de foto's (en van dichtbij) kijk, dan zie ik een beetje gouden shimmer. Nooit eerder opgevallen! Het is een gewone simpele nude, die niet te licht is en echt helemaal perfect bij mijn huidskleur past. Ik vind het nog steeds raar dat ik net deze had gepakt, normaal zou ik hem te bruin vinden. Maar hij is dus helemaal perfect. Love it! Deze beauty heb ik bij DM in Duitsland gekocht en het kostte maar een paar euro.

16 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit! ^_^ Voelt de gloss plakkerig aan of valt het wel mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh deze lijkt mij wel erg fijn (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ziet er inderdaad heel mooi uit :) Ik zoek zelf toch nog even door naar een goede nude lipstick... Ik ben niet zo van de lipgloss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze ziet er erg goed uit, nude lips is iets waar ik me nog steeds aan moet wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Man Teng: valt enorm mee. Hij is echt heel fijn.
  @IEDEREEN: thnx voor jullie reacties :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kleurtje! <3 Ik heb het merk al eens gezien in Duitsland, maar ik wist niet of het een goed merk was dus toen heb ik niets gekocht. Maar ik zal er de volgende keer extra goed naar kijken hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je erg mooi! Mij staan nude lippies niet helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. stom dat ze het inderdaad niet meer bij ons verkopen, vond het altijd zo'n leuk budget merk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een mooie nude lipgloss :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Is inderdaad een erg mooie kleur die je super staat! Goed gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die is echt heel mooi! Wauwie (:

  BeantwoordenVerwijderen