woensdag 6 juli 2011

Nieuwe musthave: Batiste Dry Shampoo

Waar ben ik geweest toen droogshampoo's van Batiste zo populair werden? Het is toch niet voor niks geweest? Waarom heb ik ze niet eerder ontdekt? Soms duurt het even, maar dan heb ook ik de smaak/musthave te pakken.

Laatst zag ik bij 't Kruidvat Batiste mini shampoo's staan. Ik heb gelijk de vrolijke zomerse Tropical Dry Shampoo meegenomen. Na een tijdje ben ik weer teruggegaan om de fullsize te kopen, namelijk de Blush Dry Shampoo. Ja-ja-ja, ik vind hen geweldig! Ik was mijn haar om de dag, maar ik merk wel dat mijn haarwortels de tweede dag al best vettig zijn. Een staartje is vaak wel een goede oplossing, maar eigenlijk is dit ook uit nood. Het is dan ook vaak een bad hair day op de tweede dag na het wassen. Maar nee, elke dag mijn haar wassen weiger ik om te doen. Vanaf nu - nooit meer een bad hair day op de tweede dag.

Deze droogshampoo's zorgen ervoor dat mijn haar er weer heerlijk fris uitziet. Ik spray het bij de haarwortels en wrijf het voorzichtig in. Op blond haar zie je helemaal geen "witte waas", dus dat scheelt al helemaal. Je merkt gelijk het verschil - mijn haarwortels zijn alles behalve vettig. Het werkt echt super goed. Alleen is het effect vrij mat en je kunt bij het aanraken een beetje poederig effect aanvoelen. Maar eigenlijk merk ik er vrij weinig van. Mijn haar voelt zacht en fris aan - heerlijk. Over lekker gesproken, de geuren - Tropical ruikt naar zoete ananas en Blush is een bloemige geur. Voor zo'n 2 euro heb je al dit reddertje in nood. Binnenkort ook te zien in het filmpje over mijn haarverzorging ;)

9 opmerkingen:

 1. Wat grappig, ik had er ook al net 1 gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Droogshampoo is voor mij ook echt dé uitkomst. Ik heb er ook eentje van Batiste en eentje van het Kruidvat eigen merk. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb deze 2 ook pas gekocht, zijn erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh, nooit gedacht dat een droogshampoo zou bevallen :P Misschien ga ik deze ook eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het zo goed voor je werkt. De geuren lijken me heerlijk! Toevallig ben ik zelf ook een dry-shampoo aan het testen. Apart spul vind ik het ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kocht ook 2 mini's en ben ook om, ze zijn fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa, zalig he. Die tropical is superlekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb Blush en die is zooo fijn! Heerlijk geurtje zit eraan en ze werken echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gebruik deze producten al een tijdje en vind ze echt fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen