dinsdag 5 juli 2011

NOTD: Gagalectric

Ik hou van neutrale kleuren nagellak met iets extra's daarin. Zo is deze kleur van Essence ook precies te omschrijven. Gagalectric uit @holographics.com collectie is niet zomaar een licht-paars kleurtje.

Waarschijnlijk hebben jullie al vaker gelezen dat deze collectie onterecht als holographic beschreven staat. Vergelijk bijvoorbeeld deze kleur met de MUS holo nagellak en je zult begrijpen wat precies het verschil is. Maar goed, verder ook niet essentieel, omdat de kleuren op zichzelf best een mooie shimmer hebben.

Gagalectric is een zachte lila kleur die soms zelfs bijna parelmoer wit lijkt. Daarin zit een prachtige blauwe shimmer die vooral in de zon de kleur heel bijzonder maakt. De kleur is ook zacht omdat dit lakje niet heel dekkend is. Natuurlijk kun je nog altijd ervoor kiezen om een andere kleur eronder te doen, maar ik vind hem prachtig zoals hij is. Het is neutraal met een touch, love it!

13 opmerkingen:

 1. Mooi lakje! Ik houd van parelmoer-achtige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat leuk! Die moet ik hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die is idd prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weeral een mooi kleurtje, zoiets zou ik zelf ook dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een beetje gek dat Essence dit holo noemt, maar daar hebben ze al meer problemen mee geloof ik :P Wel een leuk kleurtje! Ik heb zelf een lakje van de Etos dat hier op lijkt en heb van deze lak de witte versie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is wel mooi, maar ik vind hem te licht voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen