donderdag 21 juli 2011

NOTD: Sweet Sapphire

Rituals heeft een prachtige zomer-collectie uitgebracht, geïnspireerd op de mediterrane stijl: gouden stranden, omringd door azuurblauwe zee. Deze collectie bestaat uit een paletje met koele kleuren (van blauw tot antraciet), shimmery lippenstift en gloss, oogpotloden en twee kleuren nagellak.

Sweet Sapphire is wat mij betreft de mooiste van de twee. Normaal ben ik totaal niet van de blauw/groene kleuren. Maar er zijn dus blijkbaar altijd uitzonderingen, zoals ook Sea green van L.A. Colors. Sweet Sapphire is niet te fel en ook weer zomers genoeg om deze elke dag te kunnen dragen. Deze kleur bevat een prachtige zilveren shimmer die extra mooi opvalt in de zon.

Ik ben gek op Rituals nagellak. Vooral hun textuur is echt heerlijk om mee te werken. Het is dik en brengt makkelijk aan. Blijkbaar zit het toch anders bij de LE lakjes. Textuur van deze is precies het tegenovergestelde van wat ik van Rituals gewend ben. Het lakje is vrij waterig en brengt zelfs streperig aan.

Na twee laagjes is hier bijna niks van te zien, maar bij de normale lakjes van Rituals gaat het bij de eerste laag al perfect. Op zich geen ramp, aangezien ik altijd twee lagen aanbreng. Maar het is toch wel opvallend. De droogtijd is gemiddeld en de houdbaarheid is verder prima.

Deze review is speciaal geschreven voor de blog van Peggy.

9 opmerkingen:

 1. Erg mooi kleurtje, ik vind zo blauwgroen net wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die is supermooi! Lijkt heel erg op Koh Green Envy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje is het! Jammer dat hij niet zo fijn lakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig zomers kleurtje! Wat zijn je nagels mooi lang!!

  BeantwoordenVerwijderen