zaterdag 23 juli 2011

Pot Rouge van Bobbi Brown

Naast de welbekende shimmerbrik en gelliner is Pot Rouge for Lips and Cheeks het meest bekende product van Bobbi Brown aan het worden. Het is een crème-blush en lippenbalsem in één. Super handig, vooral voor in de zomer.

Niet voor niks wordt dit product geroemd zelfs door Lisa Eldridge. De kleur die ik ook heb, Powder Pink, heeft zij ook nog eens in haar video "No Make-up" Make-up gebruikt.

Powder Pink is een zachte oud-roze kleur. De kleur zal, volgens mij, zowel bij koele als bij warme huidskleuren passen. Het is absoluut geen felle kleur, het geeft juist een heel natuurlijk effect (vandaar ook "No Make-up" Make-up). Vaak breng ik deze blush met een kleine stipling brush of gewoon voorzichtig met mijn handen aan (met een kwast is blenden wel makkelijker). Uiteindelijk gebruik ik hem vrij royaal over mijn hele wang. Het zorgt voor een beetje kleur in je gezicht, zoals Peggy het laatst toepasselijk heeft benoemd.

Ideaal voor bij de heftige ogen of als je zin hebt in een zachte daily look. Wat ik ook verrassend vond is dat deze blush de hele dag op zijn plek blijft zitten. Ik heb altijd gedacht dat cream-blushes en vettere huid niet met elkaar samen gaan. Dit geldt blijkbaar niet bij deze. Kortom, een heerlijk product dat op dit moment zeker tot mijn favorieten behoort. De prijs (tussen de 20-30 euro) zie ik dan ook als een beauty-investering ;)

15 opmerkingen:

 1. Mooie cream blush! Is hij ook fijn voor op je lippen? Ik zou hem wel willen, maar tussen de 20 en 30 euro is toch wel wat duur voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Daphne: absoluut. Het is een soort tinted balm maar dan goed gepigmenteerd. Klopt, is ook wel aan de dure kant, maar je doet hier echt heel lang mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er zo mooi uit! Lijkt me wel een kleurtje voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, al draag ik persoonlijk liever wat fellere kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Maar ik vind creamblushes altijd een beetje te spannend om aan te brengen als beginneling haha ik hou het nog heel even op poedertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit! Ik ben zelf helaas niet zo'n fan van creamblushes. Kan er niet mee werken. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi he zo'n 'beetje kleur in je gezicht!' Ikzelf heb het altijd wat moeilijker met cream blushes, om de een of andere reden ben ik toch meer van de poederblush. Maar tijdens het werken gebruik ik hem wel vaak, is aan te raden bij de rijpere huid (mama en oma van de bruid) omdat je dan de donshaartje niet zo fel ziet.
  En straf dat ie de hele dag blijft zitten! Hoe valt hij mee op de lippen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Normaal ben ik wel voor de felle kleurtjes , maar dit is ook wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig mooie kleur zeg! Staat je ook erg goed, moet ik zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie warme kleur! Ik vind cream blushes ook erg fijn. Handig dat je deze ook voor je lippen kunt gebruiken dat had ik met de creamblush van NYX ook wel eens geprobeerd maar dat was geen succes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh mooi ! Ben zelf wel geen zo'n fan van creamy producten, altijd tricky :d ! Maar deze wil ik zeker eens uittesten.

  BeantwoordenVerwijderen