dinsdag 26 juli 2011

Shop Spotlight: Skins Cosmetics

Afgelopen vrijdag ben ik samen met Peggy naar Rotterdam geweest... totaal onverwachts, maar hier later meer over. In De Bijenkorf kwamen wij een counter van Skins Cosmetics tegen (ook weer: totaal onverwachts, maar het was een hele aangename verrassing). Wat een fijne winkel is het toch. Ik ben iemand die altijd opzoek is naar bijzondere, fijn ruikende / aanvoelende / uitziende producten. Skins heeft het allemaal. Het leek mij dus ook een goed idee om even in te zoomen op Skins en hun producten. Zomaar, "omdat het kan" :)

In het assortiment van Skins zitten allerlei exclusieve, unieke merken die wel wereldberoemd zijn, maar die nog niet eerder elders in Nederland verkocht werden. Exclusief klinkt altijd fijn, niet waar? Dit betekent dan ook dat je daar geen budget-toppers zult vinden, want exclusiviteit is ook wel een investering. Toch is de winkel echt de moeite waard om te bezoeken, vooral als je ook zo nieuwsgierig bent naar bijzondere merken. Wat voor merken? Vorig jaar hadden zij nog Nars, maar nu zie ik het niet meer op hun website staan (dat is dan wel jammer). Maar wat dacht je van prachtige make-up van Laura Mercier en Elis Faas? Ook verkopen zij producten van Diptyque (die beroemd is om luxe geurkaarsen), Creed (dit parfumhuis heeft geuren ontwikkeld speciaal voor huwelijk van Grace Kelly, Napoleon en Pricess Diana), Ren (fijne verzorgingsproducten die vrij zijn van chemicaliƫn), Rahua (haarverzorging met bijzonder olie die je haar volledig zou herstellen; ook verkopen zij het pure concentraat van Rahua olie), Rodial (verzorging met klinisch geteste natuurlijke ingrediƫnten met opvallende namen als Tummy Tuck en Brazilian Tan - Peggy heeft hier nog foto's van genomen) en veel meer. Kortom, zeker bijzonder.

Skins heeft meerdere locaties: in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Laren, Breda en Oisterwijk (kijk hier voor meer info). En anders is er nog altijd hun webshop (die er trouwens stukken beter uitziet dan de laatste keer toen ik gekeken heb). Vorig jaar hield Skins een uitverkoop in Amsterdam. Check nog mijn shoplog van die dag. Ik heb gehoord dat er dit jaar waarschijnlijk weer een uitverkoop gaat komen. Wanneer is nog helaas onbekend, maar geloof mij - er om 9 uur bijzijn is de moeite dubbel en dwars waard. Voorlopig geniet ik van mijn nieuwe favoriet: parfum van Philosophy genaamd Inner Grace (I'm in love!!!)

7 opmerkingen:

 1. Voor mij was deze shop in shop een hele openbaring, ik kon er maar niet genoeg van krijgen! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cooool!! Ik ga vrijdag denk ik ook naar Skins, maar dan in Amsterdam =) Ben benieuwd naar lipglosses van Elis Faas en haarproducten van Leonor Greyl =))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat cool! Ik wil ook graag een keer naar Skins, mijn tante had beloofd dat we nog een keer samen zouden gaan, maar toen was ze er in haar eentje naartoe geweest! Grrr...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg, al die mooi merken! Ik ga zeker even in de gaten houden wanneer er een sale aankomt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me een fijne winkel! Ik ken niet alle merken, maar van Philosophie zou ik ook wel eens wat willen proberen. Misschien ga ik een keer naar Laren dat zit nog het meest in de buurt.
  Ps. Ik vind je nieuwe lettertype erg prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke winkel! Hou je ons op de hoogte wat betreft de uitverkoop? Heb iets op 't oog! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Sophie: zal ik doen :D
  @Deb: dank je wel!!! Het leek me ook veel beter zo, overzichtelijker :) Laren zit bij mij ook trouwens het meest in de buurt, maar Amsterdam/Rotterdam is leuker shoppen :P
  @Pauline: leuk he!
  @Kashmira: aaaaah da's ook een beetje gemeen :P
  @Mitchin: oooh cool, veel plezier daar ;)
  @Peggy: haha vond ik ook :D

  BeantwoordenVerwijderen