zondag 31 juli 2011

Shoppen met Peggy: shoplog en gekkigheid

Deel 2 van onze gezellige dag vorige week vrijdag! Geshopte en gekregen spulletjes... plus nog een dosis stuiterende gekkigheid. You'll love it or you'll hate it, maar het was echt super gezellig.

Vrij anoniem vloggen kan dus alsnog! Jullie weten dat ik niet fullface op me blog wil verschijnen (lees anders hier waarom). Maar dit was echt leuk om te doen. Laat ons weten wat jullie ervan vonden :) Oh ja, ik had nogal haast (was ook iets te laat), dus had geen tijd om mijn look op de foto te zetten... maar smokey is smokey... toch ;)

13 opmerkingen:

 1. Ik heb al drie keer naar het filpmje gekeken en ik blijf lachen! Zo leuk om terug te zien! Ik verheug me al zo ontzettend op volgend weekend Amsterdam, en nog niet zo zeer om te shoppen (nja, wel een beetje natuurlijk!) maar om weer zoveel plezier te maken met mijn Nederlandse vriendinnetje en lekker onnozel te doen! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik vond het een hilarisch filmpje!
  Alvast veel plezier in Amsterdam ladies! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahhaha hilarisch xD Barry M is trouwens echt irritant, de producten hebben namen en nummers maar op het product zelf is alleen het nummer te vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahah gekkerds,

  wat een leuk filmpje moest echt wel lachen om jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Cindy: precies!! Dat is idd irritant! Maar ja, weer wat geleerd... :P
  @IEDEREEN: mega bedankt voor jullie comments :D Wij zijn er erg blij mee!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk filmpje :D En je bent ZO ongelofelijk mooi!

  BeantwoordenVerwijderen