maandag 18 juli 2011

Summer Joy: WIN 4x mini splash

Body sprays zijn mijn favorieten voor in de zomer. Ook al zijn ze niet ontzettend hydraterend, het gevoel van frisheid en een heerlijk geurtje zijn het voor mij helemaal! Over H&M body splashes hebben jullie al eerder kunnen lezen. Vandaag zijn deze ook nog eens te winnen! 4x mini body splashes. Handig om op vakantie of als je gewoon nog nooit een body splash hebt geprobeerd ;)

In de vorige winactie hebben jullie mij verteld wat jullie onder de ultieme zomervakantie verstaan. Heerlijk om te lezen! Voor deze winactie ben ik benieuwd naar de geur van de zomer. Beschrijf het met je favoriet luchtje of de geur aan de zee... wees creatief, zodat diegene die het lezen de geur bijna zullen ruiken ;)

En voor de rest geldt: volg mij met Bloglovin / GFC / anders. Als je Bloglovin hebt - like dit artikel. Alleen voor Nederlandse ladies.

Deze winactie loopt tot zaterdag 23 juli.

15 opmerkingen:

 1. Mijn favoriete geur... Je ligt op Hawai in een hangmatje. Je ziet het witte strand en de heldere zee. Je drinkt uit een kokosnoot. Een kokosnoot geur doet mij meteen denken aan vakantie, aan relaxen. Die geur waarbij je meteen denkt aan kokosnoot! I love it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor overdag is mijn zomergeurtje lekker fruitig.
  Een beetje naar perzikjes enzo!
  En een heel klein vleugje kokos..
  Lekker exotisch.

  Voor de zwoele avonden is mijn zomergeurtje wat zwaarder, ook fruitig, maar zwaarder!

  Ik volg je op bloglovin, en heb dit artikel 'geliked'
  mijn e-mail is: melanietje8@hotmail.com

  xxx Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke winactie! Ik doe mee! Ik vind kokos altijd echt heerlijk ruiken. Ik heb nu een favoriet geurtje wat ik erg zomers vind en dat is Heat Rush van Beyoncé. Sommige vinden hem wat te zwaar, maar ik vind hem heerlijk!

  Ik volg je via bloglovin' en ik heb het artikel geliked. Mijn email is: kelly.ooms@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De ultieme zomergeur is voor mij de mengeling van passievrucht en grapefruit. Lekker zomers en lekker zoet!
  Verder mag er nog een klein beetje kokos aan toegevoegt worden en dan is dit het perfecte zomergeurtje voor mij! Heerlijk voor op het strand, daar houd ik van!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn favoriete geur is simpel: de zee.. het kan warm zijn maar ook fris :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb eigenlijk veel verschillende geuren, maar het lekkerste vind ik toch als je bij een zwembad op het gras ligt. En de geur van de bloemen, het gras en het water (lichte chloor geur) ruikt. Het is niet helemaal lekker, maar het doet me wel herrineren dat het echt zomer is. En dat ik kan genieten. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zomer. eindelijk! het leukste seizoen van het jaar. lekker op vakantie naar een exotische plaats, of gewoon lekker in je eigen land. het maakt niet uit als het maar vakantie is! een vakantie geur is een geur die je vrolijk, opgewekt en sexy maakt. voor als je een potje beach volleyball speelt of naar een feest op de camping gaat. meloen, aardbei als topnoten en vanille als onderste noot. ook gaat er niets boven een frisse bloemige middennoot! met zo een geurtje, nou dan ben je echt ready!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zomer? Hoezo? Het regent de hele dag door.
  En juist daarom mensen, is PARFUM belangrijk!
  Mijn ideale parfum geur bestaat uit musk, vanille, bloemen en frisheid!
  Als ik zo'n geurtje op zou hebben, zou ik spontaan mijn hangmat pakken en buiten lekker gaan chillen de zon.. ehh, regen.. nja, toch maar even op de zon wachten :(
  xxxx
  E-mail: ilse-beautygloss@hotmail.com (mijn andere is tijdelijk geblokkeerd..)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn favoriete geur, ja het klinkt heel simpel, maar zonnebrand!
  Dat doet me echt aan zomer denken! (ofcourse, waarom zonnebrand in de winter;)
  Mijn mailadres is yaelle_q@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk :D ik volg je en heb geliked ;)
  mijn favoriete geur is:
  citrusvruchtengeur! als je in spanje bent (of een ander land dat het ook heeft) en je ziet die lekkere bomen vol met citrusvruchten! je rijd er langs dan denk ik echt mmmm! en dat is natuurlijk ook lekker om te drinken maar dat is echt mijn favo geurtje!
  email:karen.groeneveld@live.nl
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmmm, lastig! =))
  De ultime geur van de zomer is voor mij de mengsel van de zoute zeelucht en droog gras, heet en stoffig. Het ruikt ook een beetje naar garnalen, watermeloen en mais. Eigenlijk denk ik qua parfums dan direct aan een "chypre". Maar "chypres" zijn lastig om te dragen, en daarom ga ik in de zomer voor "makkelijke" dierlijke noten: leer & musk verweven in vanille, specerijen en wierrrook.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik doe graag mee aan deze winactie<3
  ik vind pasgemaaid gras/hooi echt lekker ruiken ook de kokosnoten van een palmboom, en de palmboom zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat een leuke winactie zeg :)
  Ik volg je al best wel een tijdje op bloglovin en ik heb dit artikeltje dus mooi geliked :)
  Mijn ultieme zomergeur: De geur van Fanta Pomelo, en dan met een fris limoen en citroen geurtje erbij. Lijkt mij erg lekker ruiken opzich. Superleuke verpakking en ik ben erg benieuwd hoe ze ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen