dinsdag 19 juli 2011

Terug van vakantie: wat heb ik daadwerkelijk gebruikt?

Gisteren avond ben ik teruggekomen van vakantie. Het was leuk, ondanks de lange reis. In Oostenrijk heb ik het onderstaande filmpje opgenomen. Toen ik liet zien wat ik allemaal mee ging nemen, waren sommige van jullie verbaasd dat het zoveel was. Helemaal mee eens, was ook veel te veel. Het zou natuurlijk niet erg zijn als ik alles daadwerkelijk zou gebruiken, maar.... Kijk zelf maar :)

Natuurlijk komt er nog een shoplog aan, maar dat wil ik richting het weekend plannen. En mijn vakantie was natuurlijk de perfecte plek om enkele producten te testen, zoals jullie kunnen zien. Ook hier zullen zeker nog reviews van komen. It's good to be back!

7 opmerkingen:

 1. Die glitter eyeliner is inderdaad echt prachtig! Maar wel heel veel spullen had je mee zeg haha. Ik hoop toch dat ik me toch een beetje in kan houden als ik volgende week vertrek op vakantie. :P
  In ieder geval goed om te horen dat je een leuke vakantie hebt gehad. :D Ik ben ook heel benieuwd naar je shoplog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gebruik je veel aan verzorgingsproducten! Kom ik aan met mijn dagcremepje en snelle removerdoekjes haha! Je arme vriend ontwijkt de badkamer vast. De eyeliner vind ik echt geweldig! Heb je daar al een artikel over geschreven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje meid wat een boel moisturizers had je mee! Ik ben net zo hoor, pak ook veel te veel in haha, maar dan meer aan make-up enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kamer, en wat een prachtig uitzich! *zucht* Ik vind deze nagellak die je hier draagt erg mooi!Ik neem ook altijd teveel mee, ben vaak lui op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Joan: haha het is een uitdaging :D
  @Joyce: heb dan ook helaas geen normale huid ;) Jazeker, hier is die review: http://pf-beauty.blogspot.com/2010/12/very-x-mas-special-glitter-eyeliner-van.html
  @Claudia: ik had uiteindelijk ook te veel make-up mee :P
  @Silva: thnx!
  @Peggy: haha dat heb ik dus ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi uitzicht! Je neemt zo veel make up producten mee. Ik schreef ook niet lang geleden in mijn blog over make-up voor op reis:)

  BeantwoordenVerwijderen