zondag 24 juli 2011

Vakantie shoplog

Dé shoplog! Ik heb mij weer lekker laten gaan, maar uiteindelijk was ik nog niet eens zoveel centjes kwijt. Het zijn toch voornamelijk budget-producten, dus dat scheelt weer. :)

14 opmerkingen:

 1. wat heb je héérlijke dingetjes gekocht!!
  die blush in de witte verpakking.. wow, die lijkt me echt super mooi!
  ik ben benieuwd naar je reviews!
  Heb je trouwens tips voor mij? ik wil graag ook een keer naar duitsland gaan om te winkelen, maar ik zou geen flauw idee hebben naar welke stad ik moet om de leukste dingetjes te bemachtigen!

  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Deborah: Essen is echt heel leuk. Je hebt er een groot winkelcentrum maar ook wel buiten zijn er genoeg winkels. En het is niet zo ver van de grens. Maar ook "gewoon" Oberhaussen is leuk. Als je nog nooit eerder in Duitsland hebt geshopt dan kun je ook makkelijk daarheen. Duitsland is sowieso leuk om te shoppen: veel meer merken en veel dingen zijn gewoon goedkoper.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spullen allemaal!
  Ik moet ook echt eens in Duitsland gaan winkelen, ik woon verdorie in Arnhem, dicht in de buurt, maar het komt er gewoon niet van. Dit filmpje is toch wel weer een goede reden om toch 's die kant op te gaan... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke shoplog zeg! Er zitten zeker een paar mooie producten tussen. Ik woon zelf aan de grens en ben 'kind aan huis' in Oostenrijk, dus ben inmiddels wel bekend met de merken. Look by Bipa is kwalitatief niet zo goed, vooral de mascara's kun je beter overslaan. Misschien wel leuk om te weten dat Bipa onderdeel uitmaakt van de Billa-supermarktketen, in Oostenrijk bestaan er dus ook gewoon 'losse' Bipa winkels, zoals hier de Kruidvat is.

  Waar ik het meest nieuwsgierig naar ben, qua reviews, zijn de Minerale Garnier deo, de Flormar producten - hier verkrijgbaar in een standje in het winkelcentrum - en de OPI lak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt onwijs leuke producten gekocht. Veel merken zijn mij onbekend, maar ik vind het erg leuk om overal review over te zien. Ik ga in augustus ook even een dagje naar Duitsland en ik hoop dan ook flink te kunnen slagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke aankoopjes! Dat OPI lakje is geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En wat in het rode zakje zit is ondertussen al twee keer gebruikt en niet alleen smeert en ruikt het lekker, het maakt de huid ook lekker zacht! Dank je wel! xxx
  Ik vind al je nagellakjes mooi, mooi, mooi! (wat is dat toch met mij en lakjes tegenwoordig :))En je lipglosses...*zucht* Fijn gewinkeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke shoplog! Die blush is supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke aankopen! Vooral die lakjes van Ciaté zijn prachtig ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. erg leuke spulletjes (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke aankopen, die nagellakjes van Ciaté zijn zo mooi en als ze een strikje hebben zijn ze nog leuker maar degene zonder strikje heeft hoe dan ook een erg mooi kleutje ja :D Heel veel plezier met alles! :)

  BeantwoordenVerwijderen