zaterdag 2 juli 2011

Video-verslag: Inglot Opening 27 juni

Afgelopen maandag was het dan zover: officiële opening van de Inglot Store in Amsterdam. Jullie weten misschien nog dat ik bij de eerste openingsdag op 7 mei aanwezig was. Maar 27 juni was dé officiële opening met o.a. pers (bloggers!) en BN'ers. 150 journalisten, vips en friends of the brand hebben de winkel feestelijk geopend!

Guess what? Ik was erbij! Wat een geweldig ervaring, prachtig verzorgd feest en ontzettend mooie avond! Ik voelde mij een echte VIP, een beetje SATC-gevoel (incl. hoge hakken... blaren daarna laten ze nooit in de film zien hé). Genoeg gekletst, ik heb weer een video-impressie voor jullie:

Excuses voor een beetje shaky effect aan het begin (was even wennen) en bij de presentatie (10 minuten camera omhoog houden.. ik heb duidelijk geen getrainde armen). Het was een hele gezellige avond o.a. met Linda, Sanaz, Wendy en Kelly (ook Caroline was er heel even bij, zoals jullie kunnen zien).

Goodies! Mét een flesje rosé dankzij Linda.
Inglot heeft wereldwijd bijna 300 winkels. De winkel in de van Baerlestraat meet bijna 250 m2 en heeft als tweede winkel wereldwijd (naast de pro store in NYC) een mixing station, waar klanten op een schitterende tafel met alle benodigdheden naar hartenlust alle make up kunnen mixen en matchen.

Gezellige tapas aan het begin (welk restaurant zegt nou dat 8 mensen bedienen eigenlijk te veel is?!), slap gelach, chique feest daarna, heerlijk mensen kijken en een heleboel prachtige make-up om je heen. Kortom, een super geslaagde avond dankzij alle meiden en natuurlijk Bianca van Inglot en Linda van Maison-PR. Thanks, girls!

16 opmerkingen:

 1. ik vind dit een van de leukste filmpjes die ik gezien heb nog heeerlijk al die mensen bekijken hihi en ook heel leuk om zoveel bekende gezichten voorbij zien te komen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele leuke filmpje, wat heb je hem mooi bewerkt! wat leuk he om ff al die bekende gezichten van de blog te spotten, zag Nikki ook voorbij komen erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk filmpje zeg! Heel leuk om te zien hoe zo'n avond er naar toe gaat voor ons die er nog nooit zijn geweest. En die swatches, echt heel erg prachtig!

  Ligt het nou aan mij of wordt er wel heel veel doorheen geklept tijdens die presentatie? Dat lijkt me dan weer wel een beetje vervelend haha :P Maar na het zien van dit filmpje ben ik al helemaal overtuigd dat ik ook een keer naar INGLOT moet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel leuk allemaal, echt een mooie winkel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje! Het ziet er echt mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk! Fijn om mee te mogen kijken! :)
  En sushi, yummm!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben net terug van Londen en keek snel op je blog, beb blijven kijken ;) Super leuk fimpje en btw ik vind deze winkel veel leuker uitzien dan die van Londen! Het zag er echt een top avond uit! En Miryanna van Reden is voor mij nog steeds een van de mooiste vrouwen van NL!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk filmpje! :D Oooh, lovely macarons <3 :P

  Is dat trouwens de actrice Miryanna van Reeden die daar rondliep? Die vroeger in "Westenwind" speelde? :)

  Enne, cool dat Nikkie er ook was :D En denk dat ik Lotte van madamlotte heb gespot ook? Niet zeker :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig! Ben er een paar dagen voor de opening even naar binnen gelopen en wat een pracht winkel is het geworden zeg! Ga zeker nog terug! En ik denk dat ik de volgende keer dat ik in Amsterdam ben alvast weer wat nieuwe kleurtjes en een lipgloss ga meenemen! (oeps was nog niet klaar met m'n reply vandaar dat de vorige reactie is verwijderd -_-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk filmpje! Ziet ik vind het begin zo leuk met die andere bloggers, en dat stukje dat Nikkie en Agnetha meeten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. erg leuk!! Ik wou dat ik erbij was!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Te cool filmpje meid, goed stuk en geweldige muziek eronder, my fav St. Germain jeaaajjjj

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk filmpje! Grappig om ook mezel terug te zien haha (00:14)

  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeps ik bedoelde. Grappig om mijzelf terug te zien (00:14) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super filmpje en ik heb nu alleen nog maar meer de drang om een keertje naar Inglot te gaan.
  Ik vind het alleen zo jammer dat het zo ver weg is voor mij dus ik moet dan echt een dagje gaan plannen :')

  En Bianca is echt een prachtige vrouw trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen