zaterdag 23 juli 2011

Winnares van mini body splashes...

Wow, meiden! Bij de vorige winactie zijn jullie creatief geweest, maar dit keer was het helemaal raak. Wat ontzettend leuk omschreven allemaal. Ik krijg een echte zomer-gevoel als ik alle reacties op de winactie lees (tip: doe het ook als je zomer wilt voelen).


Maar wat was het ontzettend moeilijk om de winnares te kiezen. Sterker nog, ik kon het gewoon niet. Daarom heb ik Peggy gevraagd om mij weer eens te helpen. En wij kwamen tot conclusie dat dit berichtje prima de (geur van de) zomer kon omschrijven:

"zomer. eindelijk! het leukste seizoen van het jaar. lekker op vakantie naar een exotische plaats, of gewoon lekker in je eigen land. het maakt niet uit als het maar vakantie is! een vakantie geur is een geur die je vrolijk, opgewekt en sexy maakt. voor als je een potje beach volleyball speelt of naar een feest op de camping gaat. meloen, aardbei als topnoten en vanille als onderste noot. ook gaat er niets boven een frisse bloemige middennoot! met zo een geurtje, nou dan ben je echt ready!"

Gefeliciteerd, Romy! Mail mij zo snel mogelijk (uiterlijk maandag 25/7) je adresgegevens zodat ik je het setje bodysplashes kan toesturen. De rest - enorm bedankt voor het meedoen! Binnenkort weer een winactie ;)

13 opmerkingen: