woensdag 6 juli 2011

Winnares van schelp-gloss...

Wow, dames, wat zijn er ontzettend veel leuke reacties op de winactie binnengekomen! Het was alleen al super om alles door te lezen, ik kwam he-le-maal in de vakantiestemming! Ontzettend bedankt voor het meedoen, ik waardeer het enorm :)

Maar dan de winnares... hoe kun je makkelijk kiezen als er zoveel leuke inzendingen zijn? Ik dacht even slim te doen en heb mijn vriend gevraagd om mee te beslissen. Ik heb 3 (nou ja, uiteindelijk 4) favorieten opgeschreven en ik heb hem gevraagd om hetzelfde te doen. Het resultaat: geen een match! Hij vond alleen inzendingen leuk die met bikini's en studies te maken hebben en alles waar een "sexy beach-boy" in stond vond hij maar niks. Notitie voor mezelf: de volgende keer een vrouwelijke iemand mee laten beslissen. Uiteindelijk na even te hebben overlegd waren wij het met elkaar eens. Jessica Damen is wat ons betreft een terechte winnares!

"Mijn ultieme zomervakantie: Op vakantie naar een eiland zoals Hawaii, aan het zwembad knappe badmeesters en op het strand leuke jongens! Cocktailtje in je hand, op je handdoek liggen en zwemmen wanneer je het te warm krijgt. 's Avonds lekker uiteten in een lekker restaurant en daarna de discotheken opzoeken! En de volgende wakker worden en een duik nemen in het zwembad vlak aan je appartement of caravannetje!"

Wat heerlijk! Ik ben gek op verschillende soorten vakanties, maar ik moet ook zeker het "zon-zee-strand" gevoel hebben. En nu zie ik het al helemaal voor me. Lieve Jessica, stuur mij voor vrijdag een mailtje (zie rechts het adres) met waar het schelp-glosje naar toe moet.
IEDEREEN, nogmaals bedankt voor het meedoen! Binnenkort weer een zomerse winactie ;)

6 opmerkingen: