zondag 7 augustus 2011

Amsterdam Beauty Shopping

Vandaag is de dag van beauty shopping! Peggy en ik hebben allang afgesproken dat wij een keer samen zouden gaan shoppen... Rotterdam of Amsterdam? Toch het tweede. Maar zoals jullie weten zijn wij ook al in Rotterdam geweest(en het was leuheuk!). Peggy wil eigenlijk vooral naar MUS, maar er zijn natuurlijk meer interessante winkels die de moeite waard zijn.

In het centrum heb je natuurlijk ook de "standaard"-shops zoals Lush, Rituals en veel meer. Daar hoef ik persoonlijk niet elke keer heen, dus als we toch langs gaan dan is het leuk, maar het is geen prio. Wel zijn MUS en MAC Pro Store altijd fijn om te bezoeken. Ook wil ik graag even langs Backstage, omdat zij er super fijne merken verkopen zoals Make-up Studio. Sinds wij beide fan zijn van Skins lijkt het mij leuk om ook dit keer even langs hun vestiging in Amsterdam te gaan. La Savonnerie en Soap Treatment Stores lijken mij ook bijzonder genoeg om te bezoeken, maar wij zien wel of wij er echt heen gaan.

Amsterdam-Zuid! Ook al fijn, hoewel niet zo groot wat beauty-shopping betreft. Inglot en Kiehl's - natuurlijk places to be. In P.C. Hooft zit ook een fijne Douglas, dus dat kan ook altijd tussendoor. En ik heb gelezen dat rond de Albert Cuypmarkt veel afro-winkeletjes te vinden zijn. Nooit geweest, maar genoeg erover gehoord. Dus ben benieuwd of wij er een kunnen vinden! Kortom, een druk programma, waar ik ontzettend veel zin in heb (en Peggy wist tot nu toe dus niet dat ik dit allemaal uitgezocht heb :P dus bij deze... :D)

11 opmerkingen:

 1. Ik zit nu bij Pinkfairy aan de ontbijtafel, heb lekker geslapen, ik word enorrm verwend met broodjes, een eitje, croissants en Latte Macciatto! Heerlijk! Heb een hele leuke goodietas in mijn bezit, heb lekker geslapen bij mijn nederlndse vriendinnetje en we maken ons zo klaar voor een middagje Amsterdam! Yeah, yeah, ueash!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel shop plezier ladies! Ben benieuwd naar jullie aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel veel plezier meiden, ben erg benieuwd na de nieuwe filmpjes haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier meiden, ben benieuwd naar jullie aankoopjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier meiden! Ik vind het altijd erg leuk om te zien dat meiden een hele dag voor Amsterdam uit trekken. Ik woon er zelf naast en voor mij is het erg gewoontjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat jullie dat kaartje hebben gemaakt =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was een super dag! En sorry voor de tikfouten vanmorgen, 'k was blijkbaar nog niet goed wakker... We hebben leuk geschopt en gevlogd en gelachen en veel te duur gegeten en nog honger gehad erna en, en, en... Filmpje volgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Handig om weten als ik er eens wil gaan shoppen ;)
  Benieuwd naar de buit...

  BeantwoordenVerwijderen