zondag 7 augustus 2011

Artist or MUA: MHindash (Youtube tip)

Kennen jullie het Youtube-kanaal van MHindash al? Ik zag het toevallig een keer op twitter voorbij komen en na het eerste filmpje moest ik meer zien. Wat is die jongen geniaal! Check zijn interpretatie van Elizabeth Taylor / Cleopatra. Ik dacht eerst dat het niks voor mij zou zijn, maar het is zo ongelooflijk mooi.

En hij heeft Nikkie herself ook getekend... of eigenlijk weer alleen haar oog. Prachtig hoe hij met alle schaduws werkt! Zelfs hoe hij iris van haar oog tekent - love it.

Noem hem maar een kunstenaar of een make-up artist, ik vind deze jongen erg goed in wat hij doet. Alleen zo jammer dat er nog niet zo veel van zijn werk op zijn Youtube-kanaal te vinden is, maar ik hoop dat hier snel een verandering in zal komen.

5 opmerkingen:

 1. Wat gaaf zeg! Ik mag altijd graag naar schilder filmpjes op youtube kijken :) Deze kende ik nog niet. En de combi beauty en schilderen is natuurlijk helemaal gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoow weetje hoe knap :O
  Het lijkt net of die ogen je aanstaren...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMFG geweldig!!! krijg zin om het na te maken haha

  BeantwoordenVerwijderen