maandag 29 augustus 2011

Beauty vraag: dagelijks make-up bakje naast je stash?

Elke keer als ik weer een artikel zie over "Mijn dagelijks make-up bakje" dan vraag ik me af "Waarom?" Wat is het toch met zo'n bakje? Waarvoor heeft men dan nog stash nodig? Of is zo'n dagelijks bakje alleen voor make-up verzamelaars (dus dat ze de rest gewoon nooit/nauwelijks aanraken)?

Ik heb er bewust voor gekozen om mijn stash onder handbereik te houden. Vandaar ook mijn koffertje onder de kaptafel. Meer heb ik ook niet. Ik gebruik natuurlijk niet alles door elkaar, maar ik gebruik alles wel met regelmaat. Mijn hele stash vormt dus ook mijn dagelijkse "routine"... hoewel het niet echt een routine te noemen is als je steeds iets anders gebruikt ;) Ik ben dus heel benieuwd wat jullie hierover denken en vooral waarom!

19 opmerkingen:

 1. Ik heb ook geen "everyday bakje" of zoiets. Mijn stash make-up ligt in een lade en daar haal ik dan uit wat ik wil. Ik denk dat ik anders bepaalde producten sneller zou vergeten of zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb wel een dagelijks bakje, maar daar zitten eigenlijk gewoon mijn foundations in en wat oogpotloden en mascara en de producten die ik wil opgebruiken. De rest staat binnen handbereik en in zicht dus op zich gebruik ik het meeste wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zo'n bakje omdat ik me niet kan opmaken waar mn stash is. Aangezien sommige zaken standaard basics hetzelfde zijn bij mij (mascara, foundation, primer) blijven die erin liggen en als ik zin heb in een andere blush pak ik die en na gebruik eindigt die in het bakje. Als het bakje te vol is (lees verschillende blushes, oogpotloden enz), maak ik het weer leeg. Ik denk dat het een gewoonte is vooral.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook geen everydag bakje, maar gewoon mijn producten gesorteerd op lipstick/ blush etc. De dingen die ik iedere dag gebruikt pak ik toch wel weer uit mijn bakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een everyday bakje. Ik steek daar dan de producten in die bv op MOETEN (omdat ik ze al lang heb). Ik heb nog altijd geen grote stash maar toch veel te veel. Denk aan 10 blushes, 3 verschillende foundations,5 zwarte oogpotloden. Stom want eig kan je er telkens maar ene gebruiken. Dat everyday bakje helpt me dan om bepaalde producten op te maken (anders pak ik elke dag iets anders en geraakt niks op).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij mij ligt alles overal en nergens,ik heb dus ook niet echt een bakje. Ik zou niet weten waar ik het kwijt moest ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had eerst ook een bakje. Maar ik heb nu een andere kast, en daar past al mijn make up mooi in één lade. Zo heb ik alles bij de hand, en kan ik mooi variëren :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb wel zo'n everyday bakje. Maar ik verander vaak wat erin zit, vooral blushes enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In mijn 'everyday' bakje liggen de spullen die ik echt iedere dag gebruik. Dus; foundation, concealer, wimperkruller, oogschaduwbasis, mascara etc. De overige dingen als blush, oogschaduw, lipstick/gloss enzo haal ik uit de laatjes in m'n stash ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb geen bakje omdat het er anders nogal zielig uit zou zien XD ik gebruik altijd alleen wat mascara en wat lipbalm, beetje onnodig om daar een extra bakje voor te nemen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb meer een everyday make up etuitje :P
  Maar ik gebruik wel bijna alles..
  alleen ik heb altijd een bepaalde tijd dat ik mijn oogschaduw elke (een) bepaalde oogschaduw, blush en mascara op doe..
  en dat veranderd misschien steeds met ong. 2 weken..
  dus er zitten altijd wel weer andere dingen in..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oke heel dom dat ik mijn dingen nooit een keer na lees voor dat ik de reactie plaats haha!
  hier klopt dus echt niks van!
  ik heb altijd een tijd dat ik bepaalde oogschaduw's, blushes en mascara's op doe..
  en dat veranderd vaak..
  dus komen er ook om de zoveel tijd andere producten in!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, ik heb het geprobeerd, maar dit werkt gewoon niet! je smijt er vanzelf weer allemaal dingen in, en zo kun je hem bijna iedere dag weer her indelen! Ik pak gewoon wat ik nodig heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben het helemaal met je eens.
  Mijn stash bakje bestaat uit van alles wat ik regelmatig gebruik
  & dat is dan ook het enige dat ik heb, als ik iets niet fijn vind
  gooi ik het weg of geef ik het weg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb een bakje omdat mijn stash op een plek ligt waar ik gewoon echt geen goed licht heb. En omdat ik een sloddervos ben, vul ik nu gewoon zo'n bakje met de kleurtjes & producten waar ik die tijd zin in heb, (en mijn medicijnen mik ik er ook gewoon in ;-) die staat dan op de keukentafel bij het raam met het beste licht en om de zoveel tijd wisselt het weer wat (of helemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb een soort everyday-vakje in m'n toilet-tafel. Hierin liggen een aantal dingen die ik sowieso opdoe als ik me opmaak. Zelf vind ik het wel fijn om op vroege ochtenden alles snel bij de hand te hebben. Maar de rest van m'n stash wordt daarom zeker niet verwaarloosd! En net als de meeste, ik wissel de producten erin regelmatig, zodat ik toch bijna alles gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb zelf een vrij grote toilettafel met ladekastjes waar mijn stash gewoon in zit.
  Dus ik heb alles binnen handbereik, zo'n everyday bakje is voor mij dus overbodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik gebruik ook gewoon het badkamermeubel, de bovenste lade vooral!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. It's a very informative as usual your post.It's teach me lot.I recommend to the users just read the for gaining some knowledge.I love to do cosmetica groothandel.Thanks once again for giving some valuable observation.

  BeantwoordenVerwijderen