woensdag 17 augustus 2011

Beauty vraag: hoe vaak werk je je lippen bij?

Afgelopen week heb ik alleen felle kleuren lippenstift gedragen. Waarom - daar kom ik later deze week op terug. Ik merk wel dat als ik er de deur mee uitga, dan is het prachtig. Maar gedurende de dag... Ik werk eigenlijk nooit mijn lippen bij. Er zit altijd wel een neutraal glosje in mijn tas, maar ik pak hem eigenlijk pas als ik weer onderweg van mijn werk naar huis ben. 's Middags bijwerken is niet mijn ding: geen tijd voor en geen zin in, denk ik.Dus vroeg ik mij af: hoe doen jullie dit? Zijn er echt mensen die trouw om de zoveel uur / na elk hapje hun lippen bijwerken? Of vergeten jullie het ook te doen? Let me know!

21 opmerkingen:

 1. goh, dat vergeet ik toch meestal. Ik heb wel vaak zoals jij een neutraal kleurtje zitten, als ik er aan denk, neem ik die wel op mijn lippen wat bij te werken. Tegenwoordig werk ik wel vaak mijn lippen bij tijdens het uitgaan, dan sta ik er toch meer op dat mijn lippen netjes gekleurd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben lui, ik doe het op, is t niet mooi meer haal ik het er helemaal af en ga ik verder met gewone lippenbalsem (want zonder krijg ik veel te droge lippen :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb sowieso nooit vaak lipproducten op dus voor mij is het antwoord; nooit XD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nee ik doe het ook meestal 1 of 2 keer! is het van me lippen pech dan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben ook echt te lui ook al heb ik wel altijd mijn lippenstift bij me..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik probeer daar echt op te letten! Anders ga ik de deur uit met een mooie gloss, maar zit er 3/4e van de dag niets meer op mijn lippen. Dus ik stift regelmatig bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah dat plaatje! Wat cute!!!

  *nee Kashmira, blijf erbij!* ik neem gewoon een gloss/lipstick mee, maar echt bijwerken doe ik idd niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook zo iemand die te druk en chaotisch is om daar gedurende de dag aan te denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vaak vergeet ik het wel, of heb ik geen zin om het bij te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe het absoluut niet vaak genoeg! Als ik de deur uit ga zit het er perfect op en vervolgens in de trein doe ik het wel weer, maar zodra ik op school ben vergeet ik het, totdat ik in de toiletten ben of al thuis :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vergeet het best vaak! Zodra ik de deur uitloop kijk ik altijd of ik de lipstick in mijn tas heb gedaan om er vervolgens de hele dag niet meer naar om te kijken,...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wanneer ik op mijn werk zit, werk ik mijn lippen regelmatig bij. Ik neem de gloss/lipstick (net wat ik die dag in mijn tas heb) mee als ik naar toilet moet (en dat gebeurt best vaak op een dag ;-) )en dan na het handen wassen werk ik mijn lippen gelijk ff bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het hangt ervan af, soms als ik nude lippen heb, die werk ik geregeld bij, het ziet er namelijk vreemd uit als het middelste op je lippen weer kleur krijgt haha. Als ik Chanel draag werk ik die niet bij, die blijft erg goed zitten. Als ik een felle kleur draag heb ik die vaak wel mee, maar werk heel weinig bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wil het wel altijd, maar ik vergeet het! ahah

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wanneer ik zie dat het eraf is...hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik werk het wel vaak bij, het maakt je look net effe af, tenminste dat vind ik.

  Liefs Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik alleen als ik na de afspraak/werk of wat dan ook nog ergens heen moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als ik vrij ben doe ik het alleen als ik de deur uitga, met werken hou ik het wel bij...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind het fijn als ik een verzorgen producte op me lippen heb of eenkleurtje, dus ik heb eigenlijk alstijd wel iets op en werk het bij als het eraf is. Lippenstift werk ik wat vaker bij, gewoon als ik langs een speigel look en als ik dan zie dat het er niet uitziet :P

  BeantwoordenVerwijderen