woensdag 17 augustus 2011

Bebe Young Care reiniging

Bebe Young Care klinkt gelijk als iets voor kinderen... maar nee, geen Zwitsal-verzorging in dit geval, maar wel verzorging om je make-up te verwijderen. Voor kinderen? Dacht het dus niet.

Het merk Bebe wordt bij elk drogist in Duitsland / Oostenrijk verkocht. Het is een milde verzorging die geschikt is voor gevoelige ogen en huid (dus ook zonder parfum). That's about me! Tijdens mijn vakantie heb ik een bi-phase oogmake-up remover en reinigingsdoekjes gekocht. Beide bevallen mij erg goed! Bi-phase remover kocht ik om mijn waterproof mascara te verwijderen. Ik heb deze mascara maar 1-2 keer gebruikt en het verwijderen ervan ging erg makkelijk. Maar ik gebruik deze remover ook als ik geen waterproof make-up draag. Hij is namelijk super mild (en schijnt zelfs je wimpers te verzorgen). Geen vettig laagje of onaangenaam gevoel daarna - erg fijn product. De doekjes zijn lekker groot en verwijderen grondig mijn foundation en alle andere vuiligheid. Door sommige doekjes voelt mijn huid een beetje trekkerig aan. Maar met deze is het absoluut niet zo. Ook al zo heerlijk mild. Daarna gebruik ik wel altijd nog een reiniger, maar mijn foundation apart verwijderen vind ik wel belangrijk. Kortom, beide producten zijn super goed bevallen. En dat voor een budget product (volgens mij zo rond 3 euro per stuk)!

6 opmerkingen:

 1. Whoei, weer een fan! Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, en dat voor die prijs! Echt ideaal!Ik heb altijd het idee dat doekjes niet voldoende reinigen, bij deze blijkbaar niet het geval dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt erg goed, jammer dat ze hier niet te vinden zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zou inderdaad denken dat het voor baby's is, maar lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze producten klinken fijn! Zou ook iets voor mijn gevoelige huidje kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen