zondag 14 augustus 2011

The Blondes & The Blogsters: SPopping Amsterdam (HAUL)

Vandaag deel 2 van ons uitstapje naar Amsterdam! Natuurlijk dé shoplog! Eigenlijk hebben wij dit keer te veel gefilmd... 52 minuten lang! Whaaaa, dat is gewoon niet te editten XD En daarom kunnen jullie nog rekenen op deel 3.. volgende week ;) En nee, het is niet nog een shoplog. Voorlopige werknaam is "chat & tips".

Een Inglot-palette kun je trouwens inderdaad met het magneetje in het deksel openen. Alleen moet je eerst met iets scherps een hoekje van de oogschaduw eruit halen en dan pas met een magneetje erlangs. Dan pakt het magneetje de hele oogschaduw. Het is echt veel makkelijker en heeft mij geholpen bij het her-ordenen van mijn twee palettes :) Oh ja, en mocht je je afvragen over die milkshake... het is mango/passievrucht, super lekker ;)

6 opmerkingen:

 1. En even ter info: er bestaat dus nóg een andere rugzak... deze kenden ze zelfs niet in Antwerpen...ik heb dus een specialleke op de kop getikt! Heerlijk om het nog eens opnieuw te beleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geprobeerd het filmpje te kijken, maar mijn pc sloeg op hol. Misschien maar eens een virusscan door mijn pc heen halen, want het leek me een leuk filmpje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk spontaan dames, het was echt een plezier om te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige aankopen! Ik kan niet wachten op deel 3 ;)

  BeantwoordenVerwijderen