vrijdag 19 augustus 2011

Durf jij... durf ik?

The Blondes & The Blogsters (Peggy en ik) stellen elkaar op de proef! Ieder om beurt geeft de ander een opdracht. De bedoeling is om deze zo correct mogelijk uit te voeren. Jullie worden de jury! Durft zij... durf ik?


De hele week felle lippen
Oké, ik had het, denk ik, onderschat. Felle lippen? Dat kan ik (ook al ben ik een echte nude-lips-fan)! Maar ik begon nude toch wel meer/sneller te missen dan ik dacht. Nou ja, uiteindelijk is het allemaal wel goed gekomen. Kijk maar mee naar het resultaat (foto's in de volgorde van maandag t/m zaterdag).


Maandag... tja, dat is even wennen. Geen supper felle kleur, maar het is een begin! Op mijn werk geen opmerkingen (oh, ah's) gehoord. Hmmm, dat is dus een voordeel van het experimenteren met make-up, ook op je werk - kom je met iets nieuws, er wordt niks over gezegd :) Maar over experimenteren gesproken - mijn oogmake-up rustig houden, dat is pas een uitdaging. Oké, hup naar de volgende dag. Dinsdag - ik ga voor extra fel! Extra rood! Paste ook bij mijn truitje: zwart met rode tekens. Een beetje rood in de crease en veeeeel rood op mijn lippen. Nu had ik toch wel commentaar op het werk verwacht.... nope, geen woord. Ik hoop dat het een goed teken is :P

Woensdag... klantenbezoek en een dag vol vergaderingen. Ik op mijn zakelijkst. Bruin-oranje ogen, vette wing en red lips. Deze look maakt mij ouder, zelfs deze lipkleur. Maar wel perfect voor zo'n dag, volgens mij kwam het ook zo over. Donderdag was zo'n dag die begon met slecht gelukte foto's... foto's maken elke ochtends is trowens sowieso tijdrovend, maar dit ging helemaal nergens over. Nou ja, uiteindelijk toch nog wat van gemaakt. Alweer een rustigere look, maar dit keer met iets rozigs op mijn lippen.

Jaaaaaaa, vrijdag! Ik had een "gewone" kantoordag en dus had ik even zin om te knallen. Dus regenboog-ogen en felle roze lippen! Yeah, bright pink is toch wel meer mijn ding. Ik vind het een stuk stoerder dan rood... en het is gewoon super girly! Alleen was ik zo blij met mijn hele look (uhm, vooral dus de ogen en hoe lippen erbij pasten) dat ik helemaal vergeten was om lippen apart op de foto te zetten. Dan maar uitvergroten ;) Zaterdag - een simpele glitter-eyeliner-look met (natuurlijk) weer rode lippen. Het is weekend, dus het mocht absoluut knallen. Niet de meest gangbare look voor naar de supermarkt, maar wel voor allerlei bezoekjes daarna. En zondag was het mijn make-uploze dag. Ik vond het een beetje stom om naked face met felle lippen te combineren :P

Zo, dat was mij een weekje! Toch verrassend dat ik geen enkele reactie op mijn new lips heb gekregen. Ik denk dat mijn collega's al van alles van mij gewend zijn ;) Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik blij ben om nu weer nude kleurtjes te gebruiken. Zoals jullie weten heb ik sinds kort een nieuwe koraal-kleurige Inglot lippenstift, ik zat er dagelijks naar te kijken! Sterker nog... ik heb het een keer zelfs onder me felle lippenstift aangebracht om hem weer op mijn lippen te zien.... hahahaha! Oh ja, laatst heb ik jullie een vraag gesteld over het bijwerken van je lippen gedurende de dag... dat is dus extra lastig met felle lippen. Met nude valt de boel niet zo op, maar zodra je felle lippenstift eraf is, dan lijken je lippen gelijk zo "bloot". Hmmmm, felle lippenstift dragen is fun, maar eens per week (of twee) vind ik eigenlijk meer dan genoeg *pakt haar Inglot lipstick en kijkt er verliefd op* XD

Kijk ook even op Peggy's blog om te zien wat haar opdracht was en of ze geslaagd is. Voor de volgende "Durf jij... durf ik?" hebben wij jullie hulp nodig! Graag binnenkort een vollere stash? Houd dan onze blogs zeker in de gaten.

17 opmerkingen:

 1. Ik vind nochtans dat je er prima en prachtig mee staat! Ik ben voorstander!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke uitdaging! Ik vind de look met de felle oogschaduw kleurtjes en roze lippen het mooist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net als tante Peggy vind ik dat de felle kleurtjes je prima staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg , staat je ook erg mooi;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat je goed ook hoor die felle kleuren, kan je lekker afwisselen!! Ben benieuwd of ze het op kantoor wel zien dat je die nudekleuren draagt...dat valt dan weer op namelijk??

  JOuw opdracht was een stuk makkelijker haha!!

  grtz MaaNtje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, echt supergoed gelukt! =)) Ik zou het niet durven, hihi. Goed zo, meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee, van die beauty-uitdagingen! De felle lippen staan je erg goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n leuke nieuwe rubriek! :) Mooie lipproducten, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ontzettend leuk artikel! Wat een mooie looks allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Boh, ik mis toch een echt rood, een feloranje, felroos (bv candy yum yum van MAC), ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat jullie elkaar uitdagen, ben benieuwd naar de volgende Challenge! Ik vind knallende lippen jou erg mooi staan. Vooral de look die je op dinsdag had vind ik super mooi! De red lips staan er hot bij! Geen reacties op je werk? Je hebt zeker veel of alleen maar mannelijke collega's (net als ik) die zien dat soort dingen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, wat leuk zo'n dare! Je hebt het goed vol gehouden, en het staat ook wel mooi bij je vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het staat je echt super, alhoewel nude je ook heel erg mooi staat! Ikzelf draag vaak felle lippen omdat nude me op een lama doet lijken.... zo ongeveer dan! En ik ben erg benieuwd naar de volgende durf jij durf ik! En een vollere stash willen we allemaal wel, dusse hopelijk staat de geluksfee aan mijn kant deze keer!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Er zitten mooie kleuren tussen!

  BeantwoordenVerwijderen