maandag 22 augustus 2011

Een ochtendje Spa-to-Go: video + visjes

Afgelopen zaterdag ben ik naar Amsterdam geweest voor de introductie van Premier Spa-to-Go. Het begon om 10 uur (vroeg opstaan), maar ik was te laat.. duh.. parkeerplaats voor de deur vinden was een kansloze missie. Maar wat een geluk (achteraf) dat deze mini-Spa midden in de stad zit! Auto bij het centraal station geparkeerd, nog geen 5 minuten lopen en je bent er. Ideaal, toch? En dit is wat mij te wachten stond...

Ik was er samen met Shirley, Brenda en Kelly (diegene die al snel mijn model werd voor het filmen van gezichtsbehandeling... isn't she pretty?). Het was mij een ervaring! Zelf heb ik gezichtsbehandeling niet gedaan, omdat ik er niet op voorbereid was (lees: zonde van de getinte dagcrème, blush en poeder), maar die visjes.... super cool en heerlijk om te voelen (het is echt of je in een bubbelbad zit)... dat moet je een keer hebben meegemaakt! En guess what? Dat kun jij binnenkort misschien ook beleven. Houd mijn site in de gaten! ;)

13 opmerkingen:

 1. Aaah wat cool! Superleuk filmpje! ik wil ook heel graag een keer die dr. Fish doen, lijkt me echt grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het geprobeerd met de vissen in het water (is natuurlijk niet hetzelfde) en ze knabbelen overal, behalve waar ik het wil ;) Ik merkte er vrij weinig van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me echt heerlijk! Dat masker vind ik trouwens ook wel heel bijzonder met zo'n magneet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat heerlijk zo'n behandeling! Ik was dit weekend bij m'n tante en die had een aquarium vol met guppies, maar heb m'n voet daar maar niet ingestoken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien maar niets voor mij helaas. Ik hou er niet van als andere mensen of dieren aan me lopen te friemelen en frutselen, als mijn haar of make-up wiord gedaan vind ik het prima maar dat is ook genoeg. :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat zijn die visjes zo leuk.
  Denk dat je echt zo'n kriebelig gevoel krijg...
  Maar wel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, maar kriebelt het niet??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat masker lijkt me ook erg speciaal, en zo makkelijk te verwijderen. Djee...er zitten echt wel veel visjes op de voeten van het andere meisje!Ik zag ook dat ze tot de enkels komen, lijkt me zo'n vreemde ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Marijke: totaal niet :) Het is echt zoals in een bubbelbad :)
  @Peggy: haha ja he :) maar zo raar is het opzich niet (vooral achteraf)
  @IEDEREEN: super bedankt voor jullie reacties! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat moet een aparte maar overheerlijke ervaring geweest zijn! Die visjes!! haha, dat zal vast gekriebeld hebben. Die voetmassage lijkt me wel heaven. Het lijkt me ook heerlijk om dit eens mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vorig jaar op de beurs dit gezien en gedaan, ik vond het heel raar maar wel heerlijk.
  Leuke log!!! Lekker muziekje ook op de achtergrond!!

  BeantwoordenVerwijderen