zaterdag 13 augustus 2011

EOTD: Barry Has Taken My Doubt Away

In het artikel Grey is the new Black heb ik al een preview gegeven van de look van vandaag. I loooove greys (vooral sinds kort). En dan ook nog eens smokey greys. Deze look zou een stuk harder zijn geweest met zwarte tinten. Toch is dit best heftig, maar net even iets anders.

Deze look is eigenlijk heel simpel. Ik heb voornamelijk al mijn Barry M pigmenten gebruikt... 2, welgeteld. #10 Grey heb ik al eerder aan jullie in hetzelfde artikel laten zien. Maar ik had ook nog een andere kleur. Een hele donkere, bijna zwarte, met hele fijne blauw-achtige shimmer erin (deze had ik nog van Linda gekregen). Deze donkere kleur begreep ik eerst niet helemaal, maar hier paste hij perfect bij!

Verder heb ik de highlighter van Kiko toegevoegd en als basis had ik de zwarte eye mousse van Essence Ballerina Backstage collectie gebruikt... that's it, volgens mij. Niet veel, toch? Grijs is dus zeker niet saai. En kunnen jullie nu zien dat mijn ogen normaal echt grijs-blauw zijn? Het lijkt of deze kleuren dat blauw er helemaal uit hebben gehaald... of zoiets :) Apart, toch?

15 opmerkingen:

 1. Grijs is helemaal niet saai, ik vind het net elegant en stijlvol! Weeral een mooie ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héél mooi ! Het staat een beetje mysterieus, helemaal niet saai :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie look! Ik vind het zeker niet saai!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Smokey eyes staan je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, supermooi gedaan! Idd niet saai, maar heel mooi :) En wat is die outer v goed gelukt zeg, dat lukt mij echt niet!

  He, nu heb ik ook zin om smokey eyes te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi gedaan! Ik ben dol op grijze/zilveren looks. Ben blij dat Barry M de twijfel heeft weggenomen bij je want het staat je prachtig! Mooi in combinatie met de neutrale lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi, net iets minder heftig dan een zwarte smokey eye. Vind het heel classy staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel mooi, en inderdaad net wat minder heftig dan als je zwart gebruikt, maar vind hem zo juist hele mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Knap dat je dat zelf kunt maken! Bij mij mislukt het altijd.
  Doe je ook mee aan mijn give away?
  Je kunt een welnesspakket winnen!
  Liefs, Charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaauww.. super mooie ooglook!

  Elkaar volgen via gfc en bloglovin?
  Je hebt namelijk een superleuke blog!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie heftige look, echt heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen