zaterdag 6 augustus 2011

EOTD: Delightful Memories Help Living Through The Rain

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een EOTD aan jullie heb laten zien. Toen mijn vrijwel make-up-loze vakantie voorbij was, had ik doordeweeks vooral vrij neutrale looks gedragen... soms EOTD-waardig, maar dan opeens geen tijd gehad om er een foto van te maken. En het weer werkt ook niet altijd inspirerend. Hmmm, hier moet snel een verandering in komen... om te beginnen met deze look die ik afgelopen zaterdag droeg.

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van mijn nieuwe Coastal Scents palettes: zowel de kleuren uit Radiant Palette als uit Delightsful Palette zijn hierin verwerkt. In de binnenste ooghoek heb ik de goude, groenige en licht blauwe kleuren uit Delightful palette aangebracht. Ook heb ik blend-kleuren boven de crease uit hetzelfde paletje gebruikt. Voor meer diepte heb ik Radiant kleuren toegevoegd.

Zien jullie ook de perfecte highlighter? I love it! Hier heb ik twee lichte kleuren uit beide palettes gemengd en hiermee heb ik de ideale licht-roze highlighter gecreëerd. Langs de onderste wimperrand heb ik ook een beetje van mijn nieuwe Urban Decay oogpotlood toegevoegd in de kleur Baked. Deze kleur geeft net genoeg warmte aan mijn ogen waardoor de look nog interessanter wordt. En toch is het geheel nog vrij neutraal geworden. Neutraal maar wel opvallend - jullie snappen denk ik precies wat ik bedoel :) Neutraal betekent een mooie gelegenheid voor bright lips. Fel-roze, love it! In plaats van blush heb ik trouwens gewoon een midden-roze kleur uit een van de paletjes gebruikt. Je ziet het bijna niet, maar ook wel net genoeg.

12 opmerkingen:

 1. mooie look! heerlijk om met kleurtjes te spelen he vooral als het druil weer is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi, je kunt de pastelkleuren ook echt goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look, ik vind vooral de eyeliner echt prachtig erbij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi gedaan! Ik gberuik zelf dit soort lichte kleuren niet vaak (weet er geen raad mee) maar dit is echt mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie en frisse look, Baked staat er ook super bij. Die wil ik ook nog eens kopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woeee, die eyeliner is apart zeg! Vind het er erg mooi uitzien :)

  Persoonlijk vind ik het in combinatie met de lippen een beetje té, maar de ooglook is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige look, je wing is zó mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen