vrijdag 26 augustus 2011

EOTD: Summer Breeze in the City

Zon, zee, strand! Dat is mijn ideale vakantie. Zonder deze drie is mijn zomer bijna niet geslaagd te noemen... (of overdrijf ik nu?) Oostenrijk was fun, maar ik miste simpelweg het strand. Daarom hebben wij een week of twee geleden een lastminute geboekt en vanmiddag is het dan zover... Greece, here I come! Geïnspireerd op het tropische weer en de zomer is deze look ontstaan.

Als ik aan een strand-vakantie denk, dan denk ik gelijk aan glitters in een look. Daarom heb ik een super shimmery basis gebruikt (licht-roze crème oogschaduw van Shiseido). Helaas zijn de glitters op de foto's niet zo goed overgekomen, zo lijken ze te subtiel. Maar ja, ze zijn er wel ;)

Verder heb ik bijna alleen maar pigmenten gebruikt (vooral Sugarpill). Ook heeft mijn Sleek Acid geholpen, vooral voor in de crease. En natuurlijk een beetje blauw langs de onderste wimperrand (ik ben benieuwd of dit mijn zomer-ding is of dat ik het 's winters nog steeds blijf doen). Zo voelt vakantie ook ongeveer! Ik heb er ontzettend veel zin in. Eindelijk de stress van afgelopen dagen van mij afschudden. Alleen liggen luieren, bruin worden en het zwambad en de zee zo nu en dan opzoeken... Life's good! :) En natuurlijk is er nog steeds een dagelijkse update voor jullie op pf-beauty!

16 opmerkingen:

 1. Mooie look, voelt idd zomers aan. Geniet van je vakantie !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie look en geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie zomers look! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauuwww echt een super super mooie look!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige look! Heel veel plezier op vakantie, geniet van de zon en breng een beetje mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel pretty! Mooie zomerse look. Ik ben altijd bang dat ik de verkeerde color combinations gebruik, maar jij hebt dat goed onder de knie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. love it! your eyelashes are so long !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie look! En heel veel plezier in Griekenland!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie look! Een frisse kleur explosie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kleurencombinatie en alles vloeit mooi in elkaar over...well done!

  BeantwoordenVerwijderen