woensdag 10 augustus 2011

GREY is the new BLACK!

Grijze oogschaduw. Altijd vond ik het saai. Er zijn mensen die alleen maar grijze kleuren op de ogen dragen en eerlijk gezegd snap ik het niet. Misschien houd ik te veel van pop-kleurtjes? Maar de laatste tijd vind ik grijze oogschaduw steeds interessanter worden. Sterker nog, er zijn meerdere nieuwe grijze aanwinsten in mijn stash ^^

Matte licht-grijze kleur is dan toch niet helemaal mijn ding. Zilver - altijd mooi. Maar nog beter - donker-grijs. Het kan soms zelfs zwarte oogschaduw vervangen, waardoor je look iets zachter / meer draagbaar wordt. Laatst heb ik een variatie op mijn look Bad Barbie Has a Dark Side gedaan, waarbij ik in plaats van zwart alleen donker-grijs heb gebruikt (zwart alleen langs de onderste wimperrand). Het werd gelijk een stuk minder messy, I loved it! Dit zijn mijn aanwinsten en ook de favorieten van dit moment:

IsaDora #54 Smoky Silver

Catrice "Out Of Space" Saturn-Day Nightfever (foto gemaakt op vakantie, dus vandaar een hele andere achtergrond)

Barry M Dazzle Dust #10 (Grey) - ook hier te zien.

Ook nog zo'n ontdekking van mij... Ik heb grijs-blauwe ogen. Ik hou van het effect van warme oogschaduw-kleuren, dat koele blauwe wordt hierdoor versterkt. Maar vooral met donker-grijs valt het grijze van mijn ogen ontzettend op. Wow, nooit gedacht dat grijs en grijs zo goed samen gaat!

En tot slot natuurlijk nog de swatches van alle oogschaduws (in dezelfde volgorde) én een preview van mijn Barry M look ;) I looooove my greys!

18 opmerkingen:

 1. Wouw die oogschaduw van catrice ziet er echt super uit! Komt die LE ook nog in nederland?
  En ik zag net het filmpje weer van peggy en jou voor de 4e keer ofzo en ik lach me nog steeds echt dood echt super grappig! :P

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag ook niet vaak genoeg grijs, maar eigenlijk kan het wel. Mooie look ! Ik ga eens in mijn stash kijken naar wat greys ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig! grijs is echt een kleur die ik eigenlijk nooit draag en waarom weet ik niet :S

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi look, past goed bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Rachel: helaas is deze LE niet voor NL, echt zonde. Super lief van je, trouwens! Ik vind dit echt zo leuk om te lezen :D Vrijdag komt de nieuwste online ;)
  @Valley Doll: @TheArtIsMakeup: raar is dat hé :P Grijs lijkt gewoon saai, terwijl je er best veel mee kunt :)
  @femketje: @BeautyLoves: @makeupbywanncha: thnx, ladies.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grijs is helemaal niet saai! Je kan er vele kanten mee op en het combineert bij iedere kleur. En weeral, het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Rachel, hier Peggy even! Dank je wel voor je reactie! Ik ben zelf zooo benieuwd naar het volgende filmpje want net als jij moet ik wachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Donker grijs en zilver.. I love it! Staan je ook erg goed deze tinten! We want more!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind het wel leuk! en je look is erg mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Grijs staat je echt super, prachtige look!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Grijs is eigenlijk heel mooi! Ik moet ook wat grijze oogschaduw hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik pak grijs inderdaad ook eigenlijk nooit, maar nu ik het zo zie ga ik dat binnenkort toch maar eens doen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben meer van bruine oogschaduw, maar grijs vind ik ook nog wel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie oogschaduw, en mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik moet het ook eens vaker gebruiken! Het is idd een mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen