donderdag 11 augustus 2011

Grove scrubs liefde: Petal Fresh (De Tuinen)

Ik ben gek op verzorgingsproducten met een fijne feeling. Een (gezichts)scrub moet ook wat mij betreft lekker grof zijn, zodat je die dode huidcellen bijna ervan af voelt glijden (nou ja, dat is wel een beetje overdreven, schrobben doe ik niet... maar het idee is denk ik wel helder). Bij De Tuinen ontdek ik ook steeds leuke merken, waaronder Petal Fresh. Biologisch en dus toch een beetje verantwoord ;)

Ooooh, wat is deze scrub heerlijk! Al die grove stukjes abrikozen-pitjes doen prima hun werk voor mijn gecombineerd/vet huidje. Deze scrub is bijna ouderwets te noemen, maar hij is gewoon simpel en effectief. Het is echt genieten tijdens het aanbrengen. Ik scrub mijn huid grondig eens per week en ik zie alleen maar voordelen. Vooral net na het gebruik is mijn huid extra zacht, echt een super gevoel.

Ondanks het goede scrubben vervagen donkere puntjes op mijn neus toch niet helemaal. Maar dat is op zich niet zo erg, het kan ook zijn dat oxidatie-proces hierna versneld is (=de reden van die zwarte dingen - wil je meer weten, let me know!). Mijn huid voelt hierna altijd extra schoon aan. Dankzij aloƫ vera valt het trekkerig gevoel ook wel weer mee. Oh ja, en de natuurlijke kruidige geur is zeker een pluspunt. De prijs is zo'n 5-7 euro, maar dan heb je ook echt een grote verpakking van 150 ml.

11 opmerkingen:

 1. Hm ziet er goed uit, waar ruikt hij naar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Joyce: had het een beetje beschreven :P
  @Samantha: @Maccia: is het ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh klinkt goed, die wil ik ook wel eens proberen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i love scrub hij lijkt me super fijn ga maar is kijken bij de tuinen
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het klinkt op zich heerlijk alleen scrub ik eigenlijk nooit, ik heb er gewoon niet zoveel mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook fan van scrubben maar maak me schuldig aan vergeten ervan... Ben nu een beetje into Nubo, zo eens per anderhalve week. Deze klinkt erg fijn! En ziet er ook zo uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, ik hou ook vaan lekkere grove scrubs! Wist niet dat de tuinen ook leuke producten had, ik zal eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed! Had nog niet eerder van dit merk gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Onee, hij is bij de Tuinen uit het assortiment. :(

  BeantwoordenVerwijderen