vrijdag 26 augustus 2011

Inglot bij V&D

Ik zou de echte Inglot-fan niet zijn als ik dit fijn nieuwtje niet zou verspreiden. Normaal doe ik dit dus nooit, maar dit is te leuk om voor mezelf te houden :)

Inglot is een samenwerking aangegaan met V&D! Dit betekent: minimaal 10 shop in shops door heel Nederland, met vandaag (!!!) Alkmaar als aftrap. Verder is alleen bekend dat Inglot ook naar Zwolle komt. Voor de rest - helaas geen idee. De strategie van Inglot: flagshipstores in de grote steden opzetten en deze te combineren met franchise concepten en shop in shops.


Mijn eerste gedachte was: en Sephora's dan? Die hebben toch ook shop in shops bij V&D? Even vragen - maar nee hoor, voor zover bekend staat dit los van elkaar. En nu dus nog hopen dat er één zo snel mogelijk naar Utrecht komt :)

Edit: ik kreeg later door dat bij V&D filialen waar Sephora in zit geen Inglot shop-in-shop komt. Maar ik blijf natuurlijk voor Utrecht duimen... maybe someday...

Het assortiment bij shop in shops zal natuurlijk compacter zijn. Voor meer PRO producten zou je sowieso naar Van Baerlestraat moeten (ook niet vervelend, trouwens). Maar hiermee wordt Inglot dus nog toegankelijker. Helemaal terecht, het is nou eenmaal een geweldig merk :)

11 opmerkingen:

 1. Ohh dat is geod nieuw, Inglot in zwolle;D Ik ben zo benieuwd naar Inglot;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een goed nieuwe
  leuk als ze inderdaaad ook naar utrecht komen nog even afwachten dus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk! nu maar hopen dat er ook één naar arnhem komt :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Ik hoop dat ze ook naar Eindhoven komen :3 En anders Den Bosch...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuuuk ! Ook al woon ik eigenlijk wel niet in Nederland :d ! Hopelijk komt er gauw ene in Antwerpen of Brussel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat de V&D in Haarlem Inglot krijgt maar die heeft al een Sephora en Ici Paris dus ik denk dat dat niet gaat gebeuren, helaas.

  Maar wat zijn dan de pro producten van Inglot?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah wat cool! Idd hopen dat ze in Utrecht komen, maar dat denk ik wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk nieuws!! Nu nog een winkel in Antwerpen en ik ben helemaal blij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk! Hopelijk komt er ook een in de buurt van Rotterdam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er zijn helaas nog geen directe plannen voor Utrecht :-( omdat er inderdaad al een Sephora is. We moeten dus nog even wachten of toch maar nar A'dam gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Yeah! Snel even na college naar de V&D fietsen dan. Ik kan nog wel wat INGLOT dingen gebruiken. Ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen