dinsdag 9 augustus 2011

Lege LUSH potjes: wat zat erin?

Vroegah was ik helemaal weg van Lush. Ik heb destijds super veel van dit merk geprobeerd dat ik er zelfs een merk review over heb geschreven. De laatste tijd vind ik Lush overdreven duur. Ik ben al vaker de winkel met lege handen uitgelopen. Het duurt dus nog even tot ik mijn vijfde leeg potje krijg (bij vijf kun je namelijk een gezichtsmasker uitzoeken - en ja, zo heb ik ze bijna allemaal al geprobeerd).

Dit waren ook nog eens allemaal producten die ik vaker gekocht had. Je kunt dit dus gerust mijn Lush-favorieten noemen. Tja, ik krijg bijna zin om er weer eens langs te gaan... Maar goed, wij beginnen met Dream Cream. Toevallig niet mijn favoriet, maar die van mijn vriend. Hij heeft namelijk last van erg droge handen en DC is een van zijn favoriete crèmes daarvoor. Ik moet zeggen, iedereen die last kreeg van (hele) droge huid is hier altijd tevreden over geweest. Dus dat zal niet voor niets zijn :) Retread was een van mijn laatste Lush-ontdekkingen. Ik weet niet meer zeker of ik het eens of vaker gekocht had, maar ik was er helemaal weg van. Een super goede voedende/hydraterende conditioner voor heel droog haar! Bij Lush adviseren ze zelfs om ermee op te passen, omdat het je haar kan verzwaren. Je kunt deze dus ook als masker gebruiken. Maar als je haar echt heeeeel droog is, dan is dit zeker een aanrader, zelfs voor elke dag.

Oatfix is een van de laatste gezichtsmaskers die ik bij Lush had geprobeerd. En ook deze was goeoeoed! Ik heb er ook nog een review over geschreven. Erg fijn, vooral door de korreltjes die erin zitten. Plus die geur - goddelijk honing-achtig. Mijn favoriete gezichtscrème van Lush is toch wel de Vanishing Cream - ideaal voor vettere huid met zo nu en dan een puistje. Hij maakt je huid rustiger en hydrateert het prima. Vooral toen mijn acné-aanvallen wat zwaarder leken, heb ik vaak naar deze crème gegrepen. "Low fat" volgens Lush en heerlijk in gebruik.

Tja, nu nog een vijfde... Ik heb nog wel ergens een potje R&B (haarcrème) staan, maar die zal niet snel opgaan (want: niet mijn ding en dus staat hij rustig in een hoekje). Maar ik heb geen haast, het komt nog wel :)

14 opmerkingen:

 1. Mij lijkt lush lemony flutter echt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al vaker de Lush winkel binnengestapt en loop steeds naar buiten...met lege handen. Om de een of andere reden trekt dit mij gewoon niet zo... Succes met potje 5!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk artikel! Ik heb een leeg potje Angels on Bare Skin gezichtsreiniger en een leeg potje lemony flutter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit wat bij Lush gekocht, maar er is hier dan ook gene te bespeuren binnen een radius van 100 km. Ik ben er al eens binnen geweest in Lille en vond het wel leuk maar toch net een tikkeltje te duur. Het komt er ooit wel nog eens van zeker. Leuk artikel hoor :-) Het lijken me wel allemaal fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind lush ook vaak een beetje overprized maar ik wil toch weer eens een paar spulletjes aanschaffen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kan het altijd nog overscheppen in een ander (plastic) bakje, zodat je toch je vijfde potje ook hebt. In het begin bleef ik maar Lush bestellen, maar nu heb ik er al een tijdje niks meer gekocht. Ook met reden dat ik het toch wel erg prijzig vind. Wel heb ik de dagcrème (Imperialis) en Aqua Marina al een paar keer op nieuw gekocht en wanneer die op zijn, ga ik ze zeker weer opnieuw bestellen. Maar daar hou ik het ook wel bij voorlopig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lush is inderdaad helaas best duur... Ik heb zelf lemony flutter, een paar zeepjes, happy hippy douchegel en wat bruisdingen voor in bad

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb net mijn eerste lush product gekocht, dus ik hoop dat ik het fijn vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De dreamcream is voor mijn droge benen ook echt een favoriet en de lemony flutter!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Joan: geen slecht idee! Ik ga maar dat laatst potje eens opzoeken :)
  @Pauline: ik heb helaas geen bad, maar zou ook die bruisdingen willen gebruiken :P
  @IEDEREEN: thnx voor jullie comments :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Succes inderdaad met potje 5, R&B is toevallig mijn favoriet! Het haalt de pluis helemaal uit mijn haar (is het enige product dat dit echt goed doet; en ik heb heel pluizend haar) en geeft het een mooie klans en ik krijg er zelfs hele fijne krulletjes door. Geur = goddelijk. Deze producten klinken ook heerlijk. Ben het met je eens vwb de prijs.. Ik zou er dus niet ff los gaan. Maar zodra ik door R&B en Lemony F ben, sla ik ze zeker opnieuw in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ook nog een boel lege potjes (en 2 die ik eens leeg moet maken, want de inhoud is al erg ver over datum. Mijn vanishing cream, daar ligt nu een laagje 'water' op enzo.. :P). Ik moet ook maar eens snel naar Lush voor een maskertje denk ik. Ik twijfel alleen zo erg altijd welke ik wil. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind Lush zelf een fijne winkel met enthousiaste medewerkers en een goede boodschap, maar ik weet nooit zo goed wat te kiezen, vooral ook om de hoge prijzen. Zeepjes drogen mijn huid helaas verder uit, maar naar de Dream Cream ben ik erg benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lush is fijn! Ik heb nu Joy of Jelly, Sex in the Shower & wil nog graag Lemon Fluttery!

  BeantwoordenVerwijderen