maandag 29 augustus 2011

Liefde uit Amerika

Een tijdje geleden vertelde Lara op Twitter dat ze een reis door Amerika ging maken... met als vraag: "Moet ik voor iemand nog iets meenemen?" OMG, wie kan dat nou weerstaan! Ik kon niet mee in de koffer, maar ik wilde wel heel graag een paar spulletjes hebben! Laatst is Lara weer na een mega-reis teruggekomen en vorige week kreeg ik mijn "bestelde" spulletjes binnen.

Ik wilde sowieso Tattoo Concealer van Kat von D hebben. Deze stond dan ook helemaal bovenaan mijn wishlist. Ik heb gekozen voor kleur Medium en terecht. Ik wist dat Kat von D vooral goed met lichte kleuren was, dus Medium bleek ook inderdaad vrij licht te zijn. Ik ben deze concealer volop aan het gebruiken, dus later hier meer over ;)

Ook wilde ik iets van het merk Tarte hebben. Dit merk heeft altijd van die milieu-vriendelijke, natuurlijke producten in strakke verpakkingen. Ik heb gekozen voor LipSurgence natural lip tint (alleen al om die naam!) in de kleur Peaceful. Dit is een soort lipstick-potlood, zonder al te veel pigment, maar wel met verschillende verzorgende ingridiƫnten (vitamine C en E, munt en jojoba olie). Tot slot, een lakje van Sephora by OPI. OMG, wat hebben zij veel kleuren! Ik heb gekozen voor een kleur genaamd What's Your Poison? en het bleek dus een LE te zijn. Lara heeft hem dan ook niet bij de eerste beste Sephora kunnen vinden. Ik had er niet eens meer op gerekend, maar ze vond hem toch! En wauw, wat een bijzondere glitter-nagellak is dit toch!

Kortom, ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe spulletjes... en bessef mij steeds meer dat als ik ooit naar Amerika ga, dan zou ik er al een jaar van te voren voor moeten sparen... te veel mooie spullen :)

11 opmerkingen:

 1. Ah wat een mooie nagellak! Doet me denken aan mijn enige echte OPI lakje uit de Burlesque lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lakje ziet er heel mooi uit! Wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat leuk! Erg mooie producten :) die nagellak lijkt me echt geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne en mooie spulletjes. Wat lief van Lara om voor je op zoek te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie spulletjes, vooral de nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige spullen en wat goed dat ze die lak heeft weten te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Vs zijn echt beauty walhalla ! Ik heb me suf geshopt daar in juli, abnormaal gewoon :d ! Leuke spulletjes heb je. De tattoo concealer had ik getest maar uiteindelijk niet meegenomen, benieuwd naar je mening !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat ze wat spulletjes voor je heeft mee kunnen nemen! Ik ben erg benieuwd naar de Tattoo Concealer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die concaler van Kat von D lijkt me ook echt super cool! Een tatto concealer, ik ben benieuwd naar je review!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat superlief dat ze het voor je meenam! Ik ben erg benieuwd naar de concealer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lief artikel ;) Heb het met alle liefde gedaan hoor en ik hoop dat alles bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen