dinsdag 2 augustus 2011

Love bodysprays: Sweetly You

Tijdens de laatste open dag bij Enchantra/Auryn heb ik kennis gemaakt met het merk Sweetly You. Ik heb het al wel eens zien staan, maar nu was het assortiment groter, opvallender... en ik liet mij verleiden door de zwakte voor alles lekker-ruikende... :)

Moisturizing Spray Lotion heb ik uitgebreid op vakantie kunnen testen en ik moet zeggen: het viel zeker niet tegen. Om maar weer eens met de geur te beginnen... Hawaiian Breeze is een perfecte vakantie-geur! Het is erg zoet met een beetje frisse bittere noten. Op mijn huid bleef dit geurtje redelijk lang zitten en dat is altijd fijn. Maar wat ik vooral fijn vond - het gemak van aanbrengen. Je sprayt het gewoon op je huid - that's it. Op de huid ziet het er bijna doorzichtig uit en binnen enkele seconden trekt het volledig in. Geen plakkerig gevoel, helemaal niks. Heerlijk makkelijk en snel. Diepe hydratatie moet je van deze spray niet verwachten, ik zou het dus niet gebruiken als after sun skin boost, zoals op de verpakking geadviseerd wordt. Maar om 's ochtends even snel toch een body lotion te vervangen voor een niet al te droge huid - ideaal. Check de shop van Enchantra voor meer info over dit merk.

6 opmerkingen:

 1. Klinkt fijn deze spray! Alleen ben ik bang dat de geur wat te zoetig is of valt dit wel mee? Ik bedoel het is niet zo dat je allemaal wespen enzo aantrekt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt verrukkelijk, die geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marianne: hij is wel erg zoet, maar met wespen viel het echt mee :D geen last van gehad!
  @Evelien: is die ook zeker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze klinkt heerlijk! Ik heb zelf een body butter van Sweetly You en die bevalt ook goed! Ik word erg benieuwd naar deze geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zo'n spray nog nooit geprobeerd eigenlijk, ik vrees dat ik het 's ochtens ook zou vergeten...met mijn ochtenhumeur!(in Berlijn niet hoor, dan is 't leuk opstaan!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt een fijn merk. Ik heb meerdere spullen van Sweetly You. Love it :)

  BeantwoordenVerwijderen