zaterdag 27 augustus 2011

Mijn kennismaking met Backstage

De grootste teleurstelling van het laatste uitstapje naar Amsterdam was Backstage... die op zondag dicht was. Blijkbaar is de hele Rozengracht dicht op zondag, maar ja, dat weten ik nu voor de volgende keer. Zoals jullie weten ben ik vorige week zaterdag ook weer naar Amsterdam geweest (visjes!) en dus greep ik mijn kans om even langs Backstage te gaan (Rozengracht 101-103).

Wat een gave winkel is het toch! Je vindt er niet alleen merken als Make-up Studio, Embryolisse en Kryolan, maar ook veel schimk en pruiken.. kortom, een winkel voor de echte pro's. Ik ging voor Make-up Studio en oh jeej, wat was ik blij verrast met het assoirtment. Ik heb een prachtig paletje samengesteld met 4 baked oogschaduws (super pigmentatie!) en een peachy blush.

Ook heb ik twee prachtige pigmenten gekocht, een soort hardere blending kwast en twee wimper-borsteltjes (waarvan 1 voor Peggy). Ik wilde ook graag een crème van Embryolisse halen, maar ik zat te twijfelen tussen de gewone en de matte versie. Gelukkig kon ik monstertjes van beide krijgen om het eerst zo uit te proberen. Natuurlijk zal ik alle oogschaduws/pigmenten binnenkort swatchen.

Backstage is echt een hele fijne winkel. Ik heb er ongeveer een uur doorgebracht, net zoals bij Inglot! Ooh, en over Inglot gesproken... Zuzanna is tegenwoordig bij Backstage te vinden (voor diegene die haar kennen). Ik heb dus een hele tijd met haar staan kletsen, echt super gezellig :) Kortom, ben je een keer in Amsterdam om te shoppen, voeg Backstage ook zeker aan je te-bezoeken-lijst toe... behalve als je er op zondag bent dan ;)

7 opmerkingen:

 1. Mooie aankopen! Ik ben nog nooit bij Backstage geweest maar lijkt me een hele leuke winkel om eens rond te snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke aankoopjes!
  ik ben er ook nog nooit geweest maar ik zou wel heel graag willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Lait Crème Concentré van Embryolisse is zooo fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze winkel staat ook nog op mijn 'to visit' lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen