donderdag 4 augustus 2011

Mousse kleuringen - poging #3 - Schwarzkopf

Mousse haarkleuringen... ik heb mezelf voorgenomen om ze allemaal uit te proberen, aangezien zij heel fijn zijn in gebruik. Ik ben al aardig op weg, aangezien ik mousse van John Frieda (the good one) en van L'oreal (the bad one) geprobeerd heb. Tijdens mijn vakantie in Duitsland zag ik Perfect Mousse van Schwarzkopf in de aanbieding. Tja, dat was dus de perfecte kans.

De kleur die ik heb uitgekozen was de meest lichte kleur die zij hadden, namelijk #1000 Pearl Blonde. Van binnen - niets verrassends. Kleur, ontwikkelmiddel, pompje, handschoentjes (zo schattig, geplakt in een boekje - zie rechts boven op de foto hieronder - lekker oldskool) en conditioner. John Frieda heeft trouwens nog steeds de grootste conditioner in het pakje zitten. Dit kleintje kan ik voor mijn lang haar maar een keer gebruiken.

De textuur van deze mousse is heerlijk dik, net zoals bij L'oreal. Het aanbrengen ging natuurlijk weer heel makkelijk - geen lekkende, druipende verf, gewoon in één keer, bijna net als shampoo. Ik heb mij ook dit keer niet gehouden aan de verpakking - ik heb ermee gezeten zolang ik het zelf vond (en dat werd dus bijna een uur). Ik schrok wel een beetje toen het met verf in mijn haar leek alsof mijn uitgroei fel-oranje werd. Maar uiteindelijk viel het gelukkig allemaal mee. Deze verf heeft mijn donkere uitgroei prima gepakt. Ik heb ook dit keer mijn wenkbrauwen geprobeerd te verven.... dit was gewoon de eerste verf die ook hier geen moeite mee had! Ik was blij verrast, eindelijk! Alleen is de kleur helaas verre van pearl, hij heeft bij mij namelijk een warme gloed. Maar op zich is het niet heel erg en zo op te lossen. Hoe het precies geworden is konden jullie in de vlogs van afgelopen vrijdag en zondag zien. Ik vind hem goed gelukt! Nog een klein minpuntje - deze verf was ook iets agressiever voor mijn hoofdhuid.. dus heb je hier nooit problemen mee dan is dit echt een aanradertje.

En heb ik alle mousse kleuringen nu gehad of heb ik er een over het hoofd gezien? :)

5 opmerkingen:

  1. Ah! Dat heb ik gezien. En ik zag dat het goed was :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook alle mousse geprobeerd, en ik vond deze het beste!! Inderdaad best wel agressief spul, had overal rode plekken langs m'n haargrens wat ik normaal nooit heb!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij lijkt mij erg goed! De volgende keer ga ik mijn haar kleuren met deze!

    BeantwoordenVerwijderen