woensdag 3 augustus 2011

My First... Barry M

Shoppen in Londen staat hoog bovenaan mijn te-bezoeken-lijstje. Vooral Superdrug en Boots (heel anders dan hier) zijn twee winkels waar ik benieuwd naar ben. Waarom? Omdat daar juist allerlei merken verkocht worden die in Nederland niet/moeilijk verkrijgbaar zijn. Maar dat komt wel goed, volgend jaar ;) Voorlopig heb ik gebruik gemaakt van de gelegenheid toen Peggy naar Londen is geweest. Ik heb haar gevraagd om enkele Barry M spulletjes voor mij mee te nemen.

Zoals jullie in de vlog van zondag hebben kunnen horen heb ik dus alleen de namen van producten doorgegeven.... terwijl Barry M met nummers werkt. Best raar dan dat er op Internet wel namen genoemd worden. Maar goed, mijn fout. Peggy had toch goede keuzes gemaakt.

Wink eyeliner en roze oogpotlood stonden precies zo op mijn wishlist. Roze oogpotlood? Precies! Ik hou van kleur op mijn waterlijn en roze verkopen niet veel merken. En een wink stift-liner... OMG, ik ben hier gelijk verslaafd aan geraakt. Wat een precies puntje! Heerlijk om mee te werken (review-waardig zo te zien).

Barry M Lip Paint is een plaatje om te zien. Super luxe velvet/matte huls, erg chique. De kleur die ik heb is #153, volgens Google (jaja, daar zijn wij weer) heet deze kleur Pink Ribbon... cool :)

Tot slot nog een Dazzle Dust. Ik moest er gewoon een hebben, Barry M heeft namelijk zoveel bijzondere kleuren losse oogschaduw! De kleur die Peggy voor mij meegenomen heeft is #10 (Grey). Hele aparte kleur is dit. In het potje lijkt hij donker-grijs met hier en daar bijzondere shimmer. Maar zo op de swatch is het toch echt licht zilver-grijs.

En natuurlijk de swatches in volgorde zoals ik alles heb laten zien. Pretty, niet waar? Een ding zeker, met pigmentatie ziet het goed bij Barry M... heerlijke kleuren :) Ik heb er weer een favoriet merk bij! In Nederland is dit merk trouwens ook online verkrijgbaar. Check mijn Where to buy? pagina voor overzicht webshops.

16 opmerkingen:

 1. wat een mooie spulletjes :D de dazzle dusts zijn zo fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingetjes.. mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vooral de losse oogschaduw vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeli! haha.
  Die lipsticks zien er ook zo mooi uit hé! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat cool een roze oogpotlood! Peggy heeft erg leuke spulletjes voor je meegebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een supermooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten, de lipstick ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I looove Barry M, ik heb hier zoveel lipsticks, lakjes en dazzledusts van xD

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleuren zien er allemaal prachtig uit.;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Coole verpakking! Zwart en fuchsia zijn echt de beste kleurencombi EVER! =))
  Ik ben helemaal verliefd op Boots =)) Ik ga over twee weken naar Londen, maar heb mezelf ook op een no-buy gezet, dus ik denk dat ik niet echt los ga (misschien een paar Illamasqua glosses en een parfum)

  P.S. Wil jij misschien ook meedoen met mijn give-away? http://mit-chin.blogspot.com/2011/08/mitchins-birthday-giveaway.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De swatches zien er goed uit. Ik ben het meest benieuwd naar de wink eyeliner! Blij dat ik goed gekozen heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie producten! De kleur van de lipstick vind ik super mooi! Daar ga ik misschien nog wel ff voor kijken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten!! Ziet er echt goed uit ^_^

  BeantwoordenVerwijderen