donderdag 18 augustus 2011

New Inglot Swatches

In mijn Amsterdam-shoplog hebben jullie kunnen zien dat ik nog een Inglot palette voor 10 oogschaduws heb gekocht. Thuis had ik naast een vol paletje nog 3 losse oogschaduws, dus die konden er ook nog mooi in. Uiteindelijk heb ik nu dus twee palettes die ik op elkaar heb kunnen stappelen (super handig, zo'n freedom-system, de magneetjes houden de boel bij elkaar!)... en ook de volgorde van de kleuren heb ik veranderd: matte bij matte, velvet bij velvet, shimmer bij shimmer...

Mijn palettes hebben nog ruimte over en dat is alleen maar fijn ;) Maar goed, ik dwal even af. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe kleurtjes zien. Ook de kleine palette met twee oogschaduws (super handig voor op vakantie trouwens!). Let's start...


Drie matte kleurtjes! Ik wilde ze al zo lang hebben, maar kocht steeds shimmery alternatieven. Een medewerkster van Inglot gaf ook toe dat matte kleuren minder opvallen dan kleuren met een glansje en daarom pak je die minder snel. Maar als je alle matte tinten naast elkaar legt (wat ze ook deed)... ik was verkocht! Alleen kwam ik er thuis achter dat ik die zachte geel-groenige al had... OMG, dat dit mij nu al overkomt! De shimmery paarse kleur liet mij denken aan MAC's pigment genaamd Violet - paars/lila met een blauwe shimmer.


Voor het duo paletje heb ik twee kleuren gekozen die je eigenlijk in elke look kunt gebruiken. Ik ben gek op rood, vooral in de crease. En daarom heb ik gekozen voor een midden bordeaux kleur. De gouden kleur heb ik gekozen om zijn prachtige shimmer-effect.


De swatches! Normaal zijn vooral matte kleuren erg moeilijk te swatchen. Bij Inglot ging het zelfs makkelijker dan met shimmery kleuren - een veeg en je hebt dit resultaat! I'm in love! Als ik dit zo zie dan heb ik gelijk zin om ermee te experimenteren. Niet voor niks gebruik ik de laatste tijd bijna alleen maar mijn Inglot palettes.

19 opmerkingen:

 1. Hey, gave kleuren heb je gekozen. Balen dat je er 1 dubbel hebt. Ik heb er inmiddels 31 maar als ik heen ga noteer ik altijd even de nummer zodat je geen dubbele haalt. Welke nummertjes heb jij hierboven?

  Liefs Brenda (mijn google account doet het niet)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is de finish en het nummer van die gebroken teal/zeegroenige oogschaduw op de 1e foto? Die kleur is namelijk echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes! Echt om van te kwijlen... maar wat is er gebeurt met de groene kleur op de eerste foto x_X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. omg ze zijn allemaal gorgeous :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt prachtige palettes, als ik nog eens in Amsterdam ben ga ik zeker even bij Inglot langs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ga van de week ook naar inglot om me eerste palettje te scoren ben zo benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooi, vooral de twee kleuren uit het duo'tje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kleuren, en mooie swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heftige maar mooie kleuren, helmaal iets voor jou! Ze zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke website meid! kijk ook eens op mijn website ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supermooie kleuren heb je gekozen! En meid, hoe krijg je het toch voor elkaar om er een dubbel te kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk dat ik er toch maar aan moet geloven om inglot aan te schaffen! Het kost wat maar volgens mij heb je daar heel veel voro terug.... Als ik een inglot store zie stuif ik naar binnen en koop ik een pallet... Dan heb ik nu eventjes besloten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een pigmentatie om van te kwijlen! Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Kashmira: toen besefte ik me dus dat ik nu echt veel spullen heb... :P
  @Rachel: in verhouding valt het echt mee, hoor! met MAC kun je geen hele palette kopen voor dat geld. succes met de kleurenkeuzes! ;) :D
  @Deb: ja hé! :D Thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kleuren! Ik vind de palletes zo handig van Inglot, je kan van alles kiezen. De pigmentatie is GEWELDIG!

  BeantwoordenVerwijderen