dinsdag 30 augustus 2011

New MAC Swatches: donker = saai?

Mijn MAC paletje wordt aardig gevuld! Elke keer als ik langs de Pro Store ga dan probeer ik een refill mee te nemen (en gelukkig gebeurt het toch niet zo vaak :P). De vorige keer in Amsterdam heb ik niet alleen van Peggy's Pro Card korting kunnen profiteren, maar ook van haar advies over een van deze kleuren. Zo op het eerste gezicht - saaie kleuren - maar niets is minder waar.

Nou ja, het zijn niet de meest spannende kleuren. Zo op zichzelf zou ik hen niet zo snel dragen, alhoewel de blauwe... Nee, dit zijn echt de kleuren die je look helemaaal compleet maken.

Smut is zo'n kleur die je al snel zou overslaan. En toch moest ik hem hebben vanaf de eerste swatch! Het is een mix van bruin, donker-grijs en... een echt modder-kleurtje. Toch is dit de ideale kleur voor in de crease. Omdat hij niet te donker is, is hij zelfs geschikt voor de neutrale looks. Heftigere looks - kan ook makkelijk. Zelfs smokey. Ook heeft deze een matte finish en geen duidelijke warme of koude ondertoon. Kortom, het past werkelijk overal bij.

Contrast heeft een beetje shimmer. De kleur zelf is donker, maar ook wel iets spannender doordat hij paars-blauw lijkt. Hierdoor vind ik hem veelzijdig en prima te combineren... vooral voor zo'n liefhebber van blauwe oogschaduw als ik ;)

11 opmerkingen:

 1. Wouw ik hou wel van zulke kleurtje alleen zo uik persoonlijk nog een lichtere kleur toevoegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie tinten :D helemaal niet saai zelfs ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die paarse is ook wel echt een 'Peggy' kleurtje haha! Die is toch dol op paars? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Melissa: die blauw-paarse vind ik idd TOP. En heb ik natuurlijk zelf ook :)Vind het twee prachtige en gebruiksvriendelijke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes!! Helemaal niet saai! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes toch :-) Het kan inderdaad niet allemaal shimmeren en schitteren, dus juist zulke mooie basiskleuren zijn net wat je nodig hebt voor heel veel mooie looks! Me likey!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Smut kocht ik overlaatst ook, prachtig in combinatie met ploof en all that glitters :-) voor een daytime look

  BeantwoordenVerwijderen