vrijdag 5 augustus 2011

Nieuwe MAC aankoopjes

Tijdens onze shopping-dag in Rotterdam ben ik ook even langs MAC geweest. Eigenlijk was ik alleen van plan om hun Brush Cleanser te kopen. Hij is zo geliefd, ik moest hem gewoon uitproberen (en met 10 euro voor zo'n grote verpakking was het een makkelijke beslissing). Maar aan het eind van de dag had ik niet 1 maar 4 nieuwe MAC spulletjes. Kijk maar even mee.

Bij Peggy zag ik haar nieuwe lipgloss uit de Fashion Flower collectie. Pretty coral, mét glitters - helemaal mijn ding. Budding Beauty had ik dus ook gelijk maar gekocht. Eigenlijk is het geen lipgloss, maar een Lipgelée. Het zit ook in zo'n tube, anders dan ik van MAC gewend ben. Handig voor onderweg! Kwaliteit (en geur!) blijft heel erg MAC - love it. Van de vorige MAC collectie Surf Baby had ik helemaal niks... tot nu toe! Peggy gebruikte deze lipgloss Strange Potion nauwelijks en daarom mocht ik het hebben. Helemaal mijn kleur is dit, super leuk!

Toen de Semi-Precious collectie van MAC uit was, was ik op vakantie. Soms kan het heel snel gaan met alle mooie LE spulletjes van de collectie, dus heeft Peggy voorgesteld om voor mij alvast iets te halen (en natuurlijk profiteer ik zo stiekem van haar Pro-korting ^^). Dat werd dus deze prachtige oogschaduw genaamd Quartz Fusion. Het is een mooie kleur met verschillende tinten roze erin, plus hier en daar een glittertje.

En natuurlijk de swatches. Koraal en roze... ik blijf het prachtige kleurtjes vinden. Zoals jullie trouwens ook kunnen zien is de oogschaduw een beetje brokkelig, maar het is een mineralized oogschaduw dus zijdezachte textuur heb ik ook niet verwacht. Toch zijn ze zeker niet moeilijk om mee te werken. En de kleur is zeker de moeite waard - vrij neutraal, maar ook weer net niet.

14 opmerkingen:

 1. Prachtige aankoopjes! Die oogschaduw is echt prachtig. Gelukkig heb je via Peggy nog wat kunnen scoren van deze prachtige LE.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zijn er nog steeds producten van de surf's up collectie?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Absoluut mooie spulletjes! Blij dat jij er blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Littlefashiolista: @femketje: @makeupbywanncha: thnx!!
  @Kelly: ja toch :D Is ook echt lief!
  @Suz: nee, al een tijdje niet meer.
  @Peggy: jaaaaa zeker wel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die oogschaduw is prachtig! leuke dingetjes heb je gehaald =)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige spullen! Het zijn ook helemaal mijn kleuren, word helemaal blij als ik hier naar kijk ;-) . Eerstvolgende keer in Utrecht, ga ik zeker langs de MAC!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende dingen zeg! Die brushcleanser leek mij zelf ook wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne aankoopjes! Die brush cleaner wil ik ook nog graag :)

  BeantwoordenVerwijderen