woensdag 24 augustus 2011

NOTD: It's My Year!

Dus... daar sta je dan in Oostenrijk voor een rekje met OPI.. Miss Universe met grote letters... "Heb ik een collectie gemist? Toch maar een lakje meenemen." Pas later zag ik persberichten over deze prachtige collectie met daarin 4 kleuren nagellak. En ik heb dus gelijk de leukste uit de collectie te pakken! (hehe, nou ja, naar mijn mening dan)

Ik werd verliefd op de kleur genaamd It's my Year! gelijk toen ik hem zag. Roze/paars - altijd goed. Maar die shimmer!!! Ik hou van bijzondere shimmer en dus moest ik deze kleur wel hebben.

Ik word helemaal blij als ik weer naar deze gouden glitters kijk. Het lijkt alsof het een soort spray-off is. De kleur is super bestrooid met gouden shimmer. Het is opvallend en, zoals iemand op me werk zei, flashy. Glitter-madness!

De basis-kleur is paars/roze, afhankelijk van het licht. De glans is echt mega bij dit lakje, het lijkt soms zelfs dat je nagels nat zijn en een soort 3D glans hebben. Echt heel cool! Deze nagellak is alleen niet heel dekkend. Maar toch vind ik het bij deze kleur niet erg. Twee lagen vind ik zelf het mooist, hoewel je nog makkelijk een derde laag er bovenop zou kunnen doen. Voor de rest is het typisch OPI: gemiddelde droogtijd en houdbaarheid. Deze collectie wordt in het najaar o.a. bij de Sephora verwacht.

12 opmerkingen:

 1. Ik sluit me bij de rest aan: GAAF!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aah, wat en coole nagellak kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gaaf kleurtje! Hier krijgen je echt 'hebbenhebbenhebben' gevoel van!!

  Ik heb voor morgen een bericht ingepland, en ik heb jou daarbij getagd! Het is de nagellak tag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, that's gorgeous!! echt ene hele mooie kleur paars! die wil ik ook wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kleur ! Ik ben helemaal into paars tegenwoordig !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe kleur, deze moet ik ook hebben! <3

  BeantwoordenVerwijderen