maandag 1 augustus 2011

NOTD: On Your Gracile Tiptoe

Het is 1 augustus, ladies! En dat betekent... weer een zomer-maand ^^ Is iedereen al op vakantie geweest? Augustus is toch zo'n populaire vakantie-maand. Maar goed, om augustus een beetje te vieren, laat ik jullie dit lakje zien uit de nieuwste Essence collectie Ballerina Backstage (verkrijgbaar vanaf augustus in NL, maar in Duitsland ligt deze al een tijdje).

Ik hou deze zomer bijzonder veel van felle kleurtjes... vooral koraal-kleurtjes. On Your Gracile Tiptoe mocht daarom niet ontbreken in mijn collectie. De kleur is schattig, maar ook zeker erg gewaagd. Ik moet zeggen dat ik bijna in deze hele collectie geen link kan leggen met ballerina's, maar combi van schattig en gewaagd bevalt mij wel.

Het is een prachtige kleur die meer heeft van het roze/rode dan van oranje. Hij is niet koel en ook niet erg warm, een hele aparte maar prachtige kleur. Het aanbrengen en dekking zijn prima. Het is een fijn en makkelijk lakje. Ook de droogtijd viel mij mee. Kortom, een beauty voor de rest van deze zomer.

15 opmerkingen:

 1. Deze is heel mooi, en volgens mij past je nieuwe Guerlain lipstick hier erg goed bij! Trouwens gisteren voor vqkqntie gekeken begin november...is me dat ff duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow echt een heel mooi kleurtje! Koraal staat me normaal gesproken niet zo goed, maar deze lijkt idd meer naar het rode te neigen, dus dan zou ik m best wel willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi! Koraal heeft je te pakken hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. KORAAL!!!!!!! *faints* LOVE!!!! *__*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo'n leuk en fris kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi lakje! Love koraalkleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hij was er nog niet vandaag :( zal misschien ook wel moeilijk te krijgen zijn in de rest van de buurt >.<

  wel een super mooie tint!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad een prachtige koraalkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Joyce: behoorlijk!!!
  @femketje: ik weet ook niet precies wanneer deze in NL gaat verschijnen.
  @Peggy:ja idd ^^ hmmm misschien moet je ook voor last minute gaan ;)
  @IEDEREEN: thnx, girls, voor jullie comments :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk kleurtje zeg! Als deze collectie in de winkel komt zal ik er zeker even naar gaan kijken! Koraal is prachtig en ik heb eerlijk gezegd niet zoveel kleurtjes die erop lijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oohhh, wat een mooi kleurtje <3 Precies een goede zomerkleur.. leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is een supermooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen