dinsdag 16 augustus 2011

NOTD: Strictly Legal

In mijn vakantie-shoplog had ik verteld dat ik lakjes van Ciaté in een chique warenhouse in München was tegengekomen.... naast de lakjes van Butter London (die vooral bekend staan om hun prijs.. en glitter). Na even te hebben getwijfeld had ik een prachtig lakje van Butter London uitgezocht... en toen zag ik deze kleur van Ciaté die er precies op leek, maar dan een tikje mooier.

Paint Pots #031 Strictly Legal is een prachtige paars-bruine kleur met hele mooie rode en gouden shimmer erin. De shimmer zie je niet alleen in de zon, maar ook bij gewoon licht. Dan is het wel minder opvalend, maar nog steeds duidelijk aanwezig.

Deze nagellak is vrij dun van textuur en dat vergt, wat mij betreft, oefening. Persoonlijk vind ik het lastiger lakken, vooral met donkerdere kleuren. Maar na een paar keer zal het vast wel goed komen. Het lakje droogt lekker snel en blijft best lang zitten (ook al begin je de randjes na 2-3 dagen te zien, zoals bij alle donkere kleuren).

Voor dit lakje heb ik ongever 14 euro betaald, wat natuurlijk duurder is dan online. Bij de Nederlandse webshop van Ciaté zijn ze voor 11,99 per stuk verkrijgbaar.

11 opmerkingen:

 1. Oh wauw, die is heel mooi zeg! Er zit op dit moment ook een Ciate lakje bij Marie Claire, (heb het zelf niet) hij lijkt erg op deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 14 Euro of niet, ik vind het een prachtige, elegante en stijlvolle kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh meid, wat ben ik toch altijd blij met de manier waarop jij foto's maakt. Prachtig! Dat maakt een artikel echt af. Super mooie kleur lakje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag zelf een gratis Ciaté-lakje gescoord bij Marie Clair UK :) Straks proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh la la deze is wel erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het flesje alleen al is prachtig haha! Erg mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeeehh mooie, chic kleurtje!! Love it :D

  BeantwoordenVerwijderen