woensdag 31 augustus 2011

Preview te winnen spulletje "Durf jij... durf ik?" GIVEAWAY

Afgelopen zondag konden jullie lezen over de winactie van "Durf jij... durf ik?". Dat deze winactie absoluut de moeite waard is, wisten wij al ;) Maar nu even concreet. Hieronder kunnen jullie zien wat er allemaal ongeveer in de goodiepakketjes komt. Misschien dat er nog veranderingen in komen (dingen eruit, andere eerbij), maar dit is in ieder geval een mooie preview, niet waar?

Ziet er best leuk uit, toch? Er zitten verschillende merken bij. Van budget (MNY, Sephora, NYX) tot duurdere en zelfs luxere merken (MAC, Laura Mercier). Natuurljk zijn het allemaal gebruikte producten, omdat ze uit mijn (en Peggy's) stash komen. Maar aangezien ik ze toch niet gebruik, hoop ik anderen hier blij mee te maken :)

Dit zijn trouwens niet alvast 2 goodiedozen die jullie kunnen winnen. Het is gewoon van alles en nog wat en ik hussel het nog door elkaar. Misschien dat er niet 2, maar 3 of 4 winnaressen worden gekozen... Kortom, doe zeker mee! ;)

6 opmerkingen:

 1. Oeeeeeeh neeee! Dit had je me niet moeten laten zien,, of ik moet jou blog niet meet bekijken? Nu moet en zal ik moeten winnen want die spullen zijn echt super super super super gaaf! Stelletje barbaren :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laatste zing 'kotom' = 'kortom' :).
  Ik weet nog niet of ik ga meedoen, ben zo leeg en inspiratieloos de laatste dagen. :(. Mss last minute ideetjes, haha. xx
  Leuke winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er erg leuk uit!
  ik moet nu ook wel winnen!! haha
  ik heb nog een idee dus ik zet hem er nog ff bij, moet er alleen even een foto voor maken ;)
  I DARE YOU!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooeeee

  wat leuk zeg, zou zeker wel z'n mooie goodie bag willen winnen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spulletjes!!!!!!!!!!!!! Heb al meegedaan en ben heel benieuwd of ik ga winnen!!!!!
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen