zondag 14 augustus 2011

Tag: Wat heb je liever?

Kashmira heeft weer een leuke tag bedacht: Wat heb je liever... En ja, dit zijn dus de ergste situaties die je kunt meemaken.. nou ja, de meeste wel. Maar het is een kwestie van keuzes maken... en hopen dat niets van het onderstaande je ooit overkomt. Je moet trouwens bij deze tag ook echt een keuze maken en niet smokkelen (dus niet zoiets als "wel een grauw gezicht, omdat er nog altijd blush op kan"). Gaat ie...


Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor?
Dan maar geen wenkbrauwen! Met een snor voel je je bijna een oer-mens, toch?

Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Nagellak op zwakke nagels? Been there, done that, niet mooi. Natuurlijke mooie (lange?) nagels zien er altijd verzorgd uit, dus zonder twijfel het eerste!

Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Ik hou van lang haar, altijd gedaan. Tot me voeten? Prima. Dan maar ermee slepen.

Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmakeup meer gebruiken?
Wat is mis met smokey? I loooooove it! En sommige mensen (Kim K., Yolanthe) lijken er sowieso eeuwig mee te lopen. Ik zou het ook zeker niet erg vinden.

Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Hmmm geen clown-face voor mij. Dan maar saai en grauw.

Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?
Dit is een hele lastige voor een cosmetica freak en dierenliefhebber. Ik hoop dus dat ik deze keuze nooit hoef te maken. Maar als ik eerlijk ben, ik gebruik nu toch ook gewoon producten van L'oreal (en alle merken die eronder vallen) - die doen niet anders...

Gelige tanden met een perfect recht gebit, of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Niets is zo lelijk als scheef gebied, hoe mooi wit het ook is. Dan maar geen perfecte kleur, maar wel lekker recht.

Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn.
Niets nieuws voor mij... Wat voor de meeste niet draagbaar is, vind ik juist een uitdaging om naar het werk te dragen. Wat kleur betreft dan. Toen ik er laatst met een grijze smokey verscheen, hoorde ik opeens "zo!" van een collega die langsliep en mij toevallig zag.Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladderd of het er afkrabben) of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen?
Opnieuw dagelijks lakken is niet erg. Liever doe ik het niet, maar verzorgd uitziende nagels zijn altijd belangrijk. Dan maar elke dag remover.

Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid?
Ik ben heel gevoelig voor geur. Iets wat al een beetje niet lekker ruikt, hoef ik al niet meer. En stinken... nee, dan maar geen effect maar wel een lekker geurtje.

Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs?
Ooooh grijs.... dat lijkt mij wel wat! Dan ben ik ook nog eens hip en misschien staat het me ook wel... en anders beschouw ik het gewoon als heel licht blond!

Je gezicht nooit meer scrubben of alleen nog maar je gezicht mogen scrubben met echte suiker/zout korrels?
Dat laatste is trouwens helemaal niet erg. Lijkt mij juist heerlijk, ik hou van grove scrubs!

Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen?
Panda ogen! Gewoon omdat het ook smokey-achtig is :PNooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist?
Dan maar geen drogist. Door sommige mensen (ik noem maar geen namen, maar ze weet het nu vast) heb ik sinds kort de neiging om vaker luxere merken te kopen i.p.v. vaker langs het Kruidvat ;) Niet dat ik het erg vind, ik hou van mooie merken!

De komende 1,5 jaar geen makeup meer kopen (alleen geen makeup dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorgings) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen?
Hmmmm beide zijn verleidelijk.... maar ik ga toch voor het eerste... alleen al omdat ik voor 250 euro geen stash kan vullen XD Hahahaha! Maar even serieus: alleen al een keer bij MAC basis-producten kopen en je bent er doorheen...

Nou, dat viel nog mee! Ik vond het juist wel grappig. Bij de spelregels stond dat je deze tag ook in een video kon doen en dat is natuurlijk nog leuker, dus ga vooral je gang als je deze tag ook wilt doen ;) Maar natuurlijk wil ik hem ook weer aan 5 mensen doorgeven. Dus.... Marijke, Samantha, Deb, Pauline en Peggy, succes! ;)

13 opmerkingen:

 1. Wat heb je leuke, eerlijke antwoorden gegeven! Ik ga hem ook snel nog invullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tag! Er staan soms wel hele moeilijke keuzes tussen, haha. Ik ga hem invullen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag om te lezen, op sommige vragen zou ik echt geen antwoord weten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeeh wat een leuke tag, ik hoop dat iemand mij hier ook mee tagt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahahahaha, ik stem mee op de panda-ogen! =))) Grappige tag, coole antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, wat heb je hem leuk ingevuld! Sommige antwoorden hebben we precies hetzelfde, maar sommige ook antwoorden niet! Haha, echt superleuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke en vooral eerlijke antwoorden om te lezen. Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaahahha wat een geweldig leuke tag, ik hoop dat ik 'm ook ooit krijg, mehehe :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tag! Ik heb hem van je overgenomen.

  BeantwoordenVerwijderen